Колко мило! Ето какво направи Жизел Бюндхен на финала на Супербоул

Вчера на стадион "Реймънд Джеймс" в Тампа, се състоя едно от най-важните спортни събития в САЩ. Решаващият мач от националната футболна лига - Супербоул.

Звездата на шоуто бе куотърбекът Том Брейди, съпругът на Жизел Бюндхен, който печели Суперкупата за седми път в своята кариера.

View post on Instagram
 

Но не страхотната му игра предизвика усмивки и коментари, а нещо, което направи Жизел след мача. 40-годишният модел съвсем разбираемо бе в публиката. Облечена супер семпло, тя бе в компанията на техните две деца и сина на Брейди от предишна връзка. След победата Жизел поздрави съпруга си с целувка, а фотографите на събитието запечатаха момента и го превърнаха в новина.

View post on Instagram
 

Едно от най-чаканите събития в САЩ тази година беше юбилейно - 55-о. Билетите не стигнаха за всички желаещи. Дори местата в ресторантите бяха заети. А билетът струваше средно около 14 хиляди долара.

View post on Instagram
 

Впечатляващо бе изпълнението на Алиша Кийс за тазгодишното издание на Супербоул. 40-годишната певица и композитор избра за събитието блестящ топ със сребристи пайети и панталон на Vera Wang.

View post on Instagram
 

Любимката ни Дженифър Лопес също присъства на събитието. Тази година - като зрител в публиката.

View post on Instagram
 

Тя избра за появата си в ложите на Супербоул черно-бялата комбинация. Дженифър, която пристигна в компанията на своя любим Алекс Родригес, бе облякла супер къс топ, клин и дълго палто. В комбинация с обувки на много висок ток. Алекс пък бе заложил на доста офциален светлосин костюм и бяла риза. И... маратонки.