Коя беше Летисия преди да стане кралица: Тв кариера, развод и ринопластика

15 септември 2022 | 11:19
10942
3
Getty Images
3

Днес тя може да е една от най-бляскавите кралски особи в Европа, но испанската кралица Летисия не винаги се е наслаждавала на този охолен живот. По случай рождения ден на Нейно Величество, която навършва 50 г. на днешната дата, нека проследим вълнуващата ѝ история.

И така - как  е стигнала до мястото, където е днес?


Скромните корени на Летисия

Летисия Ортис Рокасолано е израснала в семейство от средната класа, заедно с родителите си – журналист и медицинска сестра – и двете си сестри. Летисия учи журналистика в университета и продължава по стъпките на баща си Хесус Хосе Ортис Алварес.

 

Тя успява да започне работа в популярния тв канал 24 Horas и дори работи за CNN+. Преди това пък Летисия прави репортажи за мащабни събития като 11 септември и президентските избори в САЩ за новинарската агенция на Испания. По онова време тя не подозирала, че един ден, като кралица, ще бъде посрещната в Белия дом от бившите американски президенти Барак Обама и Доналд Тръмп…

Първият съпруг на Летисия

Оказва се, че Летисия и Меган Маркъл всъщност имат една любопитна обща черта. И двете за разведени и имат бивши съпрузи, които също имат интересни истории за тях двете. 

Бившият съпруг на Летисия, гимназиалният учител по литература Алонсо Гереро Перес, написа El Amor de Penny Robinson (Любовта на Пени Робинсън) и призна, че творбата му се основава на техния брак, раздялата им, както и на втория брак на Летисия.

 


Принцеса Летисия

Летисия и Гереро Перес всъщност имат 10-годишна връзка, но двамата са женени само една година, до 1999 г. Тя се срещна с испанския крал Фелипе VI през 2002 г., когато той още е принц на Астурия, а тя отразявала нефтения разлив на танкера Prestige в Галисия, Испания. Двамата започнали връзката си тайно, а Летисия в крайна сметка напуска работата си, преди двамата да обявят годежа си през ноември 2003 г. Принцът ѝ предложил брак с пръстен с диаманти и украса от бяло злато, а Летисия му подарила копчета за ръкавели от бяло злато и сапфир, както и класическа книга.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)


Тъй като първият ѝ брак бил само граждански, католическата църква позволила на Летисия да се омъжи за Фелипе през 2004 г. и двамата имат две деца – Леонор, принцеса на Астурия и инфанта София.

 


През 2014 г. поредица от скандали сложи край на 40-годишното управление на Хуан Карлос I, който абдикира от престола. Така Фелипе стана новият крал, което направи Летисия новата кралица – и първият обикновен човек, който поема тази роля.

Нейният път до трона обаче не мина без слухове, които варират от това, че е направила аборт по време на първия си брак, до това, че има операция на носа. В крайна сметка Летисия призна, че си е направила операция, но твърди, че е имала респираторен проблем, дължащ се на изкривена преграда.

Още по темата

Коментари

3
  15 септември 2022 | 16:55 отговор
 

Ева Григорова ,вместо да пишеш за лица на друга държава,да беше написала кои бяха преди Кирчо и кокорчо и как така се намъкнаха във власта.

 
2 Crist
  14 август 2022 | 05:43 отговор
 

Hi, I hope you are well. I am dropping you a line to present a guest post offer where you can give your website traffic a great boost with a keyword-oriented, SEO optimized, quality content that I’ll provide you. It would be unique for sure. What you’ll have to do? You just need to choose one topic out of three that I’ll send you and I’ll provide you a content on that. I would just need a backlink to my website in return. Let me know if I shall send you the topics? Looking forward to your response. Regards, Crist Roy

 
1 Бивш от МВР
  13 август 2022 | 08:52 отговор
 

Аби че онази Таня Боева със каков носорог бе, че дори с по грозен от моя носорог, че на 100 кила мангал и илиян тупалка мангал носорозите са им баш грозни от тип чистокръвен цигански нос, като на бившио президент и брутален грозник Петър Стоянов. Че за него едно време се носеше слава, че бил от белите мангали, че заради носо му и барлите.

 
 
Бивш от МВР
13 август 2022 | 08:54

Че на фотос 63 се вижда че преди и след това. Абе че онази гнусна и грозна мангалка бониот гунсния турбофолк, че с нейната още по гнусна ринопластика.

 
Бивш от МВР
13 август 2022 | 08:55

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!!

 
Бивш от МВР
13 август 2022 | 08:56

Че така като го гледам носо на наша надка дойчева мангал, че майче наподобява по форма носо на илиян тупалка мангал от най гнуснио турбофолк.

 
Бивш от МВР
13 август 2022 | 08:57

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

Добави Коментар

Най-четени