Кралицата окончателно би шута на Меган и Хари, Уилям е бесен

21 февруари 2021 | 09:28
35654
16
снимки: Getty Images
16

Принц Хари и любимата му Меган отново провокираха кралското семейство, като този път май преминаха всякакви граници. Херцозите дадоха 90-минутно интервю пред Опра Уинфри, което подтикна Елизабет да поиска внукът ѝ и съпругата му да се откажат от всички патронажи, които са им останали до момента. С две думи - Нейно Величество окончателно вдигна тъце от Меган и Хари, при това месец преди да завърши изпитателния срок на "Мегзит". 

Вече е известно, че херцозите на Съсекс няма да могат да се завърнат в кралското семейство и с интервюто си пред Опра затвърдиха това убеждение. Говори се, че кралицата лично е смъмрила любимия си Хари с думите: "Ти трябва да работиш за кралското семейство, а не то за теб". Това изказване е било провокирано и от факта, че принцът не е предупредил баба си за интервюто, тя е научила съвсем случайно за него, което много я е разстроило. И въпреки че според експерти двамата с Меган имат право на публични изяви без да търсят одобрението на Елизабет, постъпката им съвсем не е посрещната радушно от членовете на кралската фамилия. 

Меган Маркъл, принц Хари

Тази сутрин таблоидът "Дейли Мейл" съобщи, че братът на Хари, принц Уилям, е изключително огорчен заради интервюто и го определя като крайно неуважителна и оскърбяваща постъпка. Нещо повече - херцогът на Кеймбридж е натъжен и шокиран от поведението на по-малкия си брат. 

Според кралски експерти влошените отношения между Уилям и Хари са най-сериозният сблъсък в семейството от десетилетия насам. По начало по-големият брат не приемал идеята за "Мегзит", а изненадващата вест за интервюто при Опра, го съсипало, тъй като е знак за това, че Хари окончателно е обърнал гръб на Англия и на семейството си.

принц Уилям

Кралицата от своя страна информирала херцозите на Съсекс, че не е възможно да продължават да водят живота си по половинчат начин и че да представляваш кралското семейство, означава да си отдаден на народа и ако главният им приоритет е да печелят пари и да сключват договори с големи филмови компании, то те не могат да представят кралската фамилия повече. 

кралица Елизабет Втора

Четете още: Синът на Маги Халваджиян отправи разтапящо послание за рождения му ден

Още по темата

Коментари

16
  18 март 2021 | 21:37 отговор
 

Аааахахах Меги, приготви ковчега, драга. Ако въобще нещо ще е останало от теб за поклоненението...

 
15 МТГОНТАЖ
  09 март 2021 | 07:29 отговор
 

ГОЛЯМА ДРАМА ...ТОЯ ФИЛМ ГО ИГРАЯТ ОТ СТОЛЕТИЯ ТЕЗИ БРАТЧЕ-ДОЕВИ. ПРОСТО ПОДГОТВЯТ ПЛЕШУНГЕРА ЗА КРАЛ НА ИНГЛЪНД , И РИЖИЯ ТРЯЯ ДА ИДЕ В ИЗГНАНИЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ПО КОЙТО ДРУГИТЕ НЕГОВИ ИЗПАДНАЛИ ОТ ТРОНА РОДНИНИ БЯХА . ТОВА ОБАЧЕ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ ЗЛЕ. ВСИЧКО Е СЦЕНАРИИ РЕЖИСИРАН ОТ БАБЕТО И КО. , И СЯ МЯТАТ ФЪШКИИ НАОКОЛО ВСЕ ЕДНО СМЕ ПОМИЯРИ

 
14 Гост
  08 март 2021 | 16:33 отговор
 

Тия са срам за Великобритания !

 
13 Гост
  22 февруари 2021 | 22:13 отговор
 

Грозният мелез си хвана риж малоумник и сега ще цеди суроватка цел живот.

 
12 варна
  22 февруари 2021 | 10:38 отговор
 

Значи кралицата смята за нормално да живее на гърба на данъкопадците и от всеки изработен паунд част да е за нея, но не смята за нормално когато внука и печели пари от реклами и филмови компании разказвайки за живота си в кралското семейство....... :)))))))))

 
 
18 март 2021 | 21:43

Кралицата представлява държавна институция и функциите , както и издръжката й , са строго регламентирани. А Хари е едно копеле, което много правилно изритаха от кралството защото не му е там мястото. Мегън също се върна в своя гьол и звучно цопна там заедно със своя жабок.

11
  21 февруари 2021 | 23:32 отговор
 

Браво на кралицата. Тези двамата са такова недоразумение

 
10 фен(бивш)
  21 февруари 2021 | 19:22 отговор
 

Дъртата,вещица,трябваше,да ги разжалва,пред строя.

 
9
  21 февруари 2021 | 16:25 отговор
 

Странно и просташко заглавие. Явно писано от кралска подложка. ,, Била шута.." Онази праисторическата може да каже само че приема волята на Меган и Хари друго не и остава. Те и без това правят каквото си искат и отдавна се изнесоха от гнездото на отровители и убийци

 
 
hehe
21 февруари 2021 | 18:46

ама направиха сватба за 35 млн паунда с парите на тези ужасни "отровители и убийци" :) парите на рижкото са наследство от майка му, която пък ги получи пак от кралското семейство. Генерират приходи като използват титлите си и позициите си, които са имали като част от кралското семейство. хари осребрява и смъртта на майка си. Може и да се се изнесли от Англия, но никога няма да я пуснат, защото без нея са нищо. Колко други кралски наследници в Европа наистина се отказаха от титлите и привилегиите си, за да имат нормален живот. Тези двамата, ако наистина искаха това, също можеха да го направят. Ама не искат, искат контрол и пари само за себе си. Бабата поне служи на народа си и за една година има около 600 събития, на които присъства, а е на 90 години. Схващаш ли разликата между бабата и тези двама разлигавени нарциси? :)

8 До 4 гост
  21 февруари 2021 | 16:16 отговор
 

Казваш "... марш в нищото" Ти на САЩ нищото ли му викаш бе прост родопски овчар

 
7
  21 февруари 2021 | 16:12 отговор
 

Всякакви злобари завистници пишат коментари. Дано любовта им пребъде и да са много много щастливи.

 
 
Ами да
22 февруари 2021 | 20:25

Няма съмнение...какво ли друго може да има тук...освен любов...чиста и наивна...

Добави Коментар

Най-четени