Кой каза, че коронавирусът е направил живота на всички хора по света еднакъв? Кой каза, че карантината е еднакво потискаща, независимо дали си богат и живееш в имение, или си от простосмъртните бедняци, обитаващи панелки? Е, който и да е бил, да знае, че изобщо няма право, защото докато ние си седяхме чинно вкъщи и се питахме дали някога ще можем да се разходим в парка отново, кралица Елизабет II е галопирала щастливо. Всеки ден! Е, такава карантина да имахме и ние!



Според източници от двореца Кесингтън 94-годишната дама е в пълна изолация заедно със съпруга си Филип в замъка Уиндзор. И ако вие вече изпитвате силно желание да се развикате на половинката си, с която сте били неразделни през последните два месеца, Елизабет и любимият ѝ са благодарни на съдбата, че най-накрая могат да прекарват повече време заедно и насаме. Но това съвсем не означава, че кралицата не е измислила хитро развлечение за себе си. Напротив – източници от двореца издадоха, че тя всеки ден отделя време да язди коне, защото това запазвало духа ѝ и я кара да забрави за заплахата „коронавирус“ поне за малко. И въпреки че карантината за нея съвсем не е толкова потискащ период, колкото за преобладаващата част от човечеството, тя нямала търпение да се завърне към официалните си ангажименти и предишния начин на живот.



Съвсем наскоро в медиите бе разпространена новината, че вероятността народът на Англия да не види кралица Елизабет II повече на живо е много голяма. Или поне, докато не бъде открито лечение за коронавируса. Но някои от източниците изразиха силно съмнение в това, че кралицата ще се откаже от ангажиментите, защото е твърде отдадена на работата си. Те дори предполагат, че тя ще се изправи пред човечеството по-силна от всякога. А до тогава ще наблегне на любимия си спорт – конната езда.

* Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: