Автор
Весела Георгиева

Кръщелникът на принцеса Даяна с трета сватба - този път в Атина

Кръщелникът на принцеса Даяна - принц Филип от Гърция, вдигна пищна сватба с Нина Флор, дъщеря на швейцарския бизнесмен и милиардер Томас Флор. Събитието събра отбрани гости и кралски особи в Атина.

Това всъщност е трета церемония. Първата бе в Сейт Мориц, втората - във Великобритания.

View post on Instagram
 

35-годишният Филип, който е най-малкото дете на Константин II гръцки и Ан-Мари от Дания, и любимата му си размениха за трети път брачните обети - този път на църковна церемония в митрополитската катедрала в Атина. Събитието привлече много фенове, които искаха да зърнат красивата двойка и да станат част от радостния им ден.

Булката бе много красива в своята копринена рокля от зимната колекция за 2021 година на Chanel.

View post on Instagram
 

През декември миналата година Филип каза "да" на половинката си на малка гражданска церемония в Сейнт Мориц, Швейцария. Последва церемония и във Великобритания.

View post on Instagram
 

Сред гостите в Атина бяха британските принцеси Юджини и Беатрис, както и испанската кралица София. За тържеството Юджини бе избра черна рокля на Peter Pilotto със златни копчета, клъч Gabriela Hurst и обувки Carvela.

View post on Instagram
 

Беатрис пък изглеждаше зашеметяващо в рокля на Gucci.

Филип е роден в Лондон, след като семейството му е заточено от Гърция през 1967 г.. Учил е в Джорджтаунския университет в САЩ.