Автор
Woman.bg

Лейди Гага направи невероятна промяна с косата си!

Лейди Гага се похвали с рекордни продажби на последния си албум "Роди се звезда", песните от който са саундтрак към филма със същото заглавие "Роди се звезда".

Певицата качи кадър, на който позира с голям плакат, разкриващ че от албума са продадени цели шест милиона копия. Но впечатление на феновете на известната дама направи не само професионалното ѝ достижение, а и ефектната промяна във визията ѝ.

View post on Instagram
 

На серията от снимки Гага се фука с боядисана в розово грива, която по мнението на почитателите ѝ в Инстаграм много ѝ отива. А вие, дами, какво мислите - изглежда ли добре певицата с новия цвят на косата си?

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Лейди Гага има повод за радост, не само в професионален, но и в личен план. От няколко месеца певицата излиза със звукорежисьора Дан Хортън. След месеци на спекулации, че певицата и Брадли Купър са заедно и именно авантюрата им е причината за разпада на отношенията между актьора и Ирина Шейк, се оказа, че това е пълна измислица и Гага е щастливо обвързана с Хортън.

Новата тръпка на Лейди Гага идва близо 6 месеца, след като носителката на "Оскар" отмени годежа си с Кристиан Карино. Дали този път Гага ще мине под венчилото е въпрос, който феновете на звездата не спират да си задават. Но както се казва - само времето ще покаже!

За момента близки до двойката разкриват, че двамата са лудо влюбени и гледат на отношенията си "доста сериозно".

View post on Instagram