Автор
Woman.bg

Лейди Гага видимо се разхубави покрай Брадли Купър

Любовта кара Лейди Гага да сияе, а певицата се преобразява подобно на истински хамелеон. Почитателите ѝ са свикнали да я виждат с тежък сценичен макиаж, но изпълнителката изглежда зашеметяващо и без грим. За радост на феновете Лейди Гага не се притеснява да публикува и снимки в Инстаграм, на които е съвсем натурална.


Явно връзката ѝ с Брадли Купър я кара да лети. Припомняме ви, че двойката вече живее заедно, макар и това да не е потвърдено официално.

Звездното дуо дълго време криеше връзката си заради бившата половинка на Брадли - Ирина Шейк. Но след като двамата се разделиха, Лейди Гага действа смело и се нанесе в жилището на актьора.


Светските хроникьори са убедени, че любовта между певицата и Брадли се е зародила по време на снимките на хитовия филм "Роди се звезда".


Лейди Гага спечели "Оскар" в категорията за най-добра оригинална песен с песента Shallow от лентата.

Един от най-вълнуващите моменти по време на церемонията на раздаването на Оскарите бе именно невероятното изпълнение на песента с участието на Брадли Купър, което взриви социалните мрежи. Тогава мнозина усетиха силна химия между изпълнителите, която далеч надхвърля рамките на сценичното поведение