Лени Кравиц за мъжа на бившата си жена: Обичам този пич!

Най-сексапилният рокмузикант, Лени Кравиц, успя да зашемети света с много лично признание, а именно, че обича настоящия мъж на бившата си жена – Джейсън Момоа.

Припомняме ви, че хитовият изпълнител и Лиза Боне бяха женени 6 години, а през 1993 г. решиха да сложат край на любовта си. Неин плод обаче завинаги остава дъщеря им Зоуи, която вече е красива 31-годишна жена.

Години след като Лиза се разделя с Лени, тя се запознава с актьора Джейсън Момоа, когото днес познаваме от ролята му на Хал Дрого в сериала „Игра на тронове“. През 2005 г. любовта помежду им пламва, което е сбъдната мечта за актьора. Още от тийнейджър той бленува някога да срещне Лиза, но така и никога не е смеел да си помисли, че някога тя ще стане негова жена. Е, „внимавай какво си пожелаваш“, са казали хората.

Лени Кравиц и дъщеря му Зоуи

Днес Джейсън Момоа и Бонет все още са заедно, а Лени Кравиц не е спрял да бъде част от живота им. Оказа се, че музикантът и актьорът не само се разбират заради общото благо, но помежду им има силна приятелска връзка. Самият Лени призна за това наскоро, като разкри, че двамата си допаднали още в първия миг, в който са се запознали.

Музикантът сподели, че светът често не разбира как може бивш и настоящ съпруг да се разбират толкова добре, но истината е, че за него това е напълно нормално.

„С Джейсън имаме много силна приятелска връзка, аз обичам майката на дъщеря ми, привързан съм към нея, всички сме свързани. Това ни прави щастливи, оставили сме любовта да ни напътства“, коментира Лени.

Певецът е откровен, че след развода с Лиза му е било нужно време за размисъл, периодът е бил труден за него. Но това съвсем не му попречило да продължи напред и дори се зарадвал, когато се запознал с новия мъж на бившата си жена и дори си казал: „Обичам този пич!“.

Джейсън Момоа и Лиза Боне

Четете още: Вижте какъв мъж си търси Даяна Ханджиева