Лили Иванова и Йорданка Христова заровиха томахавките

25 септември 2021 | 08:38
876
2
Снимки: BulFoto, Facebook
2

След дългогодишна война Лили Иванова и Йорданка Христова най-сетне изненадващо заровиха томахавките. Двете прими на българската естрада проявиха приятелски чувства една към друга и доказаха, че омразата на едни може да роди обич в сърцата на други. Това се случва непосредствено след концерта-провал на примата, който погази и К19 правилата с препълнен капацитет на Античния театър в Пловдив.

"Възхищавам се от Лили. Нейната кариера е дълбоко осмислена и заслужава само аплодисменти. В нашата страна всеки си говори и пише каквото си поиска. Това не е демокрация, а анархия! Цялата тази история се раздуха до такива небивали размери... Сякаш всичко друго ни е наред, че един концерт е развалил всеобщата идилия в държавата. За мен истината е съвсем различна. Ние тук не сме научени да спазваме никакви правила. Всяка една норма се пренебрегва. Това е причината да сме на този хал. Вижте как се държат шофьорите по пътищата, това също е доста показателно", изрази мнението си по повод разбунилия се скандал след концерта на Лили.

Припомняме, че проблемите с озвучаването на концерта на Лили Иванова предизвикаха различни реакции в интернет пространството. Едни скочиха срещу нея, че ѝ е време да се оттегли от сцената, а други яростно я защитиха, възхвалявайки качествата и себеотдадеността ѝ на сцената. 

Не закъсня и отговорът от страна на самата Иванова към Данчето Христова. Изпълнителката на "Осъдени души" ясно отсече във Фейсбук профила си: "Специални благодарности на Йорданка Христова" и тагна колежката си, с която от десетилетия не се понасяха.

Да припомним, че в свои стари интервюта Христова открито говори как съжалява колежката си. "Възхищавам ѝ се за някои неща, но за други я съжалявам. Че е самотна, че няма приятели... Много хора около нея са лицемери. Друго е да имаш контакти, душевна връзка - както аз например с моите деца. Но не, аз не я упреквам, тя е решила да е сама. Аз например, никога не бих постъпила така", заяви преди време в разговор пред Сашо Диков любимката на Фидел Кастро.

Междувременно на профилите си в социалните мрежи Кирил Чалъков - водещо име в сферата на грима в България, публикува снимка от най-новата фотосесия на Лили Иванова. Фотосите наистина са възхитителни, а фенове не скриха възторга си от начина, по който певицата изглежда на тях.Четете още: Ухажват Дарина Павлова с торта на нейното име

Още по темата

Коментари

2 Ма и двете ли ритнаха камбаната?
  25 септември 2021 | 09:55 отговор
 

Къде ги заровиха, че нищо не се разбира?

 
1 Коко
  25 септември 2021 | 09:12 отговор
 

Лили и Данчето и двете са супер. Дано да изгрее някой такава звезда за в бъдеще. Дай боже още много години да ни радват. Цял свят ги слуша и се възхищава. Още дълго време да пълнят залите и да ни радват.

 
 
вв
25 септември 2021 | 09:16

Чак пък цял свят!

Добави Коментар

Най-четени