Лятото на Натали Трифонова: Ето къде събира тен секси синоптичката

19 август 2022 | 11:10
4214
4
Instagram
4

Натали Трифонова е в разгара на лятната си отпуска и не спира да нажежава мрежата с нови фотоси.

Блондинката първо замина за Гърция, където се наслади на летните лъчи.

Трифонова беше на море със семейството си и не издаде дали е била в южната ни съседка с гадже. От известно време тя пази личното си пространство в тайна и не споделя за мъжете в живота си.


Тази седмица пък Трифонова е на българското Черноморие, където е отседнала със свои приятелки. От профила ѝ си личи, че си прекарва чудесно, но отнова няма и следа от мъж.

 


Преди време се прокраднаха слухове, че блондинката е бремненна, но явно това не е така.

Още по темата

Коментари

4 ????
  20 август 2022 | 14:02 отговор
 

никой не го интересува къде почива тая парантия

 
3 Ивелина
  19 август 2022 | 18:58 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 
2 Бивш от МВР
  19 август 2022 | 14:49 отговор
 

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила. ............................................................................................................................................. Че грозна циганко наша надка nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутра, че кво си прави твоето братче сатанист за оня цецо, цецо черния циганин с още по черната му циганска душа, че едно време в един друг форум някакво сатанинско с "1111" число ми показва, като в гугъл излиза, че е на някакъв ангел на смъртта, самаил или самаел !!! ........................................................................................................................................... !!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Че грозна циганко наша надка nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутра, че нали знаеш, че въпросния цецо мангал и сатанист поне на снимка съм го виждал, както гледам теб на тази снимка.

 
1 Бивш от МВР
  19 август 2022 | 14:45 отговор
 

Тая има гадна и големаааа бенка на лявата си ръка.

 
 
Бивш от МВР - Милена Велба Порнографска актриса
19 август 2022 | 14:45

Егати у гнусното кафуво петно.

Добави Коментар

Най-четени