Любовна драма: Кара Делевин се раздели с приятелката си Ашли Бенсън

Изолацията покрай пандемията определено влияе по различен начин на отделните двойки. Докато някои скрепват съюза си и се привързват още повече, то други осъзнават, че връзката им е изчерпана.

Сред втория тип двойки се озоваха и неразделните от две години насам Кара Делевин и интимната ѝ дружка - актрисата Ашли Бенсън.

View post on Instagram
 


"Кара и Ашли имаха много върхове и спадове във връзката си, преди тя окончателно да се изчерпи и да приключи", разкрива източник, близък до дамите пред People.

Новината за раздялата им, която се е случила в края на месец март, идва малко след като двете се похвалиха, че са осиновили 2 кученца по време на карантината.

View post on Instagram
 


27-годишната манекенка и актриса Кара и 30-годишната Ашли завързаха любов през лятото на 2018 г. За връзката им се заговори, след като двете бяха уловени да си разменят целувки по устата на лондонско летище.

Моделът не е от знаменитостите, които обичат да афишират личния си живот и дълго време тя не потвърждаваше отношенията си със звездата от "Малки сладки лъжкини".



"Не си мълча, защото ме е срам или нещо подобно. Но никога не съм била във връзка, която да е постоянно в центъра на публичното внимание или в която аз поствам снимки в социалната мрежа. Мисля, че запазването на личния ми живот извън светския поглед е най-доброто за една връзка. Винаги съм била потайна за личните си отношения. Трудно е, но се опитвам да не ги афиширам публично“, коментира тогава Делевин.

Познаваме Ашли Бенсън от филми като като "Истуик", "Свърхестествено", "Събудих се на 30", "Коледен Купидон", "От местопрестъплението: Маями" и др.



Тя е част от каста на сериала на ABC Family, базиран на поредицата на Сара Шепърд – "Малки сладки лъжкини". Там Греъм се превъплъщава в ролята на Хана Марин, една от "лъжкините". Участва и във филма "Купонджийки", където заменя Ема Робъртс. Партнира си със звезди като Селена Гомес и Ванеса Хъджинс.

След раздялата си с нея, ексцентричната Делевин е дала почивка на любовния си живот, като прекарва времето си с най-добрите си приятелки - актрисата Маргарет Куейли и супермодела Кая Гербер.

Четете още: Кара Делевин чисто гола в прегръдките на секси мъж (снимки)