Автор
Woman.bg

Любовницата на Уитни Хюстън проговори за връзката им

Денят ни посрещна със сензационната новина, че Уитни Хюстън си е имала любовница.

Поне така твърди една от най-близките приятелки на покойната певица – Робин Крауфорд, която заявява, че тя и Уитни са имали интимна връзка.

Дамата прави сензационното разкритие в своя книга, озаглавена "A Song For You: My Life with Whitney Houston". В нея Робин говори за отношенията си с великата певица и за личността на Хюстън, за жената зад огромния талант.



Крауфорд и Хюстън се запознават през 1980 година на летен лагер в Ню Джърси. Тогава Робин е на 19 години, а Уитни - на 17.

Робин споделя, че за нея това е любов от пръв поглед и още след първото "здравей" тя ѝ обещава да се грижи за нея завинаги. Майката на Уитни не одобрява близостта на дъщеря си с Робин и е категорична, че две жени не могат да имат подобни отношенията помежду си.

Въпреки това романсът между двете продължава около две години, но Уитни го прекратява през 1982 година, в момента, в който подписва договор с Arista Records, твърди Крауфорд.

"Тя каза, че трябва да се разделим, защото връзката ни би затруднила пътя ѝ в музикалната индустрия. Каза, че ако хората разберат за отношенията ни, ще ги използват срещу нас. А през 80-те нещата стояха точно по този начин", пише Робин Крауфорд в своята книга.