В началото на декември Магапаса стана татко за втори път. С наследник го дари неговата половинка Денислава, с която заедно живеят в Чикаго.

„1 декември 2020 год. 52 см 3,830 кг. Нашето малко чудо вече е при нас! Обичаме те безусловно и безрезервно! Винаги ще сме до теб! Обещаваме да сбъднем всичките ти мечти и да имаш най-обичното и приказно детство! Ти си нашата сбъдната мечта! Обожавам те от мига, в който те видях! Не си представях да държа сърцето си в ръцете ми, но е факт, от няколко часа си в ръцете ми, а вече не мога без теб“ - написа щастливия татко.

Погачата на нашия Петър! Нека животът ти бъде толкова сладък колкото си и ти! Орисан беше с най-прекрасните пожелания,...

Posted by Magapasa Dobrin Petrov on Saturday, January 9, 2021

Мъникът носи името Петър, а семейството му пропътува дългия път от Америка до България, за да му организира погача по стар български обичай. На празненството присъства и голямата дъщеря на Магапаса Кристина, която той дели заедно с бившата си половинка в живота и на сцената - Мая.

Време е да приберем малкият Петър вкъщи! Останаха броени часове...

Posted by Magapasa Dobrin Petrov on Wednesday, January 6, 2021


“Погачата на нашия Петър! Нека животът ти бъде толкова сладък колкото си и ти! Орисан беше с най-прекрасните пожелания, вярваме, че те ще бъдат част от твоята приказка, която ще създадем за теб! Много те обичаме, лъвче! Бъди благословен!” - написа изпълнителят в своя профил във Фейсбук.