Автор
Ева Григорова

Майката на Джизъса: До 20-годишен той нямаше приятелка

През уикенда Благо Джизъса бе гост в предаването “Търси се …”, където отново хвърли няколко бомби в личния си живот.

На въпроса на двете водещи на какво са го научили всички тези връзки, които е имал досега, той заяви смеейки се: “Ако погледнете отстрани, явно на нищо не съм се научил”. Допълвайки: “Аз не съжалявам за нищо. Имало е и хубави, и лоши моменти. Аз гледам да си спомням само хубавите.”. Той дори благодари на майките на неговите деца, че се справят без него. “Искам да благодаря на всички, че дори без мен, без моята помощ, защото не съм бил постоянно с тях, са отгледали и са възпитали много добре всичките деца.”

View post on Instagram
 

В предаването взеха участие и родителите на Джизъса Жоро и Румяна. На въпроса кога синът им се е отворил към момичетата Румяна отговори: “След 20 години. До 20-годишен той нямаше приятелка.” - заяви тя. Румяна допълни, че връзката на бившия футболист с гимнастичката Христина Витанова е била най-дългата за него и двамата са живели заедно най-много време - 10 години. “Той много я обичаше и двамата много съжаляваме, че той се раздели с Хриси. Те бяха много хубава двойка.” - допълни бащата на Благой. Майката на Джизъса дори разкри, че двамата с баща му изказват мнение относно всичките му връзки, но той слушал единствено себе си.

“Той живя с Хриси 10 години, но нямаха брак. А с Есмер от Русия ни се обади и каза, че смята да се жени” - казва тя. Двамата родители се опитали да го разубедят с довода, че преди това той е споделял, че никога няма да сключи брак и че това е много сериозна крачка, но той не ги послушал. “Ако не се беше разделил с Хриси, нямаше да му се стече така животът” - допълни бащата на бившия футболист.

View post on Instagram
 

Румяна разкри, че не е очаквала синът й да започне връзка със Златка Райкова, както и това, че двете са били в доста обтегнати отношения.

“Толкова бях изненадана, че е със Златка. Отношенията ни след като роди, гледахме доста време малкия Благо и малко ни се обтегнаха отношенията и може би една година не поддържахме връзка и бяхме много против тази връзка” - допълни тя.

Именно това разгневи Плеймейтката, която побърза да отвърне на нападките в своя Инстаграм профил. Подробности можете да видите тук.