Майкъл Дъглас сподели трогателна снимка на първата среща с внука си

Пандемията от Ковид-19 изправи всички ни пред какви ли не предизвикателства и бариери, най-трудни от които се оказаха разстоянията и разделите между баби и дядовци и техните внуци.

Сред тях се оказа и холивудската звезда Майкъл Дъглас. Месец след раждането на внука си Раян, той най-после успя да го види и прегърне в обятията си.

View post on Instagram
 

На този паметен миг ни направи свидетели самият актьор. Синът на кинолегендата Кърк Дъглас публикува запечатаният момент в Инстаграм с думите: „За пръв път виждам едномесечния си внук“.

Припомняме, че малко след раждането на момчето щастливият дядо го поздрави в социалните мрежи и качи снимка на сина си Камерън, заедно с приятелката му и с другото му дете.

View post on Instagram
 


Както разбираме обаче, контактът му с бебето е бил единствено възможен във виртуалното пространство. Най-вероятно цялото семейство на Камерън е избрало да остане под карантина, преди да се срещне отново със 75-годишния актьор, този път с новото попълнение към фамилията.

Освен радостта си от първата си среща с внучето си, Майкъл има още един повод да е на седмото небе от щастие.

Увеличаващото се семейство на Камерън Дъглас е знак, че 42-годишният мъж отдавна е осъзнал смисъла на живота и стойността на семейните ценности. Като младеж Камерън бе поел по лош път и имаше сериозни проблеми с наркотиците, заради което прекара 7 години в затвора. На свобода той излезе през 2016 г., твърдо решен да отвори нова страница в живота си.

А ето го гордият дядо и с по-голямата си внучка Луа:

View post on Instagram
 

Четете още: Теа и Наум Шопов са тъжни: пропуснаха нещо много важно, свързано с малката Амая