Единственото място, което събираше певицата Майли Сайръс и бившия ѝ съпруг Лиам Хемсуорт вече е продадено. Става дума за дома, който двамата споделяха в Малибу и който бе опустошен от пожарите, които унищожиха толкова много къщи в съседство с тяхната.

Имението бе собственост на Майли, но от седмица вече е продаден. Певицата е спечелила от него 1,7 млн. долара, а сделката за продажбата е направена няколко дни преди разводът ѝ с Лиам да бъде финализиран официално.



Огнената стихия, която порази Калифорния през ноември 2018 г., взе десетки жертви и безброй домакинства бяха напълно опожарени. Включително и тузарската къща на Майли, която тя закупи през 2016 г. Решението да се обзаведе с имот точно там беше тогавашният ѝ любим, Лиам Хемсуорт, който живееше в една от съседните къщи. Малко след като певицата се нанесе в имението, актьорът също заживя при нея.

От тогава до раздялата си, която се случи през изминалото лято, двамата споделяха общ покрив. Ето че днес, заедно с официалния финал на развода, Майли продаде и единственото място, което я свързваше с Лиам.



Четете още: Киану Рийвс се появи на снимка от 1932 г.?!

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!