Марая Кери за Даяна: В очите ѝ се четеше ужас, че не може да остане и за миг сама

Тази есен Марая Кери се озова сред звездите, решили да разкажат историята на живота си в автобиографична книга. Сред темите в мемоарите си The Meaning of Mariah Carey, на които певицата отделя особено внимание, е срещата ѝ с лейди Даяна. Пътищата на двете се пресичат през 1997 г. на парти на списание Vogue. „Кратък, но запомнящ се“ - така определя този незабравим за нея миг Марая Кери.

View post on Instagram
 

"Тя имаше онзи поглед – в очите ѝ се четеше ужас, че не може да остане и за миг сама. И двете бяхме като животни, затворени в клетка... Разбрах как точно се чувства тя. Знаехме какво е да бъдеш винаги заобиколен от хора, които вероятно не искат да ти навредят, но всеки се опитва да получи нещо от теб. Не знаех, че тя ще умре скоро след като се срещнем“, пише Марая в мемоарите си.

През август същата година Даяна загива в автомобилна катастрофа в тунела Пон дьо л'Алма в Париж, преследвана от папараците.


В The Meaning of Mariah певицата разказва и за първите години от кариерата си и професионалното и личностното си израстване през този период.

"Отне ми цял живот да събера смелост да напиша мемоарите си. Искам да разкажа за всички онези моменти – възходите и паденията, триумфите и травмите, мечтите и провалите, които ме направиха човека, който съм днес", написа Марая Кери по-рано в отворено писмо към феновете си.

В книгата си Кери споделя и подробности за създаването на хита All I Want for Christmas Is You, който скоро отново ще прозвучи с наближаващите празници: „Исках да напиша песен, която да ме направи щастлива, да ме накара да се почувствам като обичано, безгрижно младо момиче за Коледа“, отбелязва тя.

Книгата е написана с помощта на известната модна журналистка Михаела Анджела Дейвис. На американския пазар книгата излезе в края на септември, тази година.

View post on Instagram
 

Четете още: 23 години след смъртта на принцеса Даяна: Ето какви са били последните ѝ думи