Автор
Woman.bg

Марая Кери задмина нашите фолкаджийки. Вижте роклята ѝ

Марая Кери не е само известно име и голяма певица, а жива сензация. И външно, и гласово. За съжаление, обаче, визията ѝ невинаги може да бъде определена като сензационна в добрия смисъл на думата. Но какво да се прави, никой не е идеален.

Снощи Марая отново блесна със скандален тоалет на грандиозно събитие в Дубай. Гласовитата дама, както винаги, е безупречна, що се отнася до музиката, но роклята ѝ е меко казано неподходяща за физиката ѝ. Тя излезе гордо на сцената в мрежеста бляскава одежда, която съвсем не ласкае иначе женствените ѝ извивки.



Естествено и този път голотата е на преден план и под прозрачните мрежи се вижда всяка част от тялото на певицата. Както знаем, блясъкът и пайетите са запазена марка на Марая, изрязаното деколте също. Не бихме могли да пропуснем и обувките, на които е заложила Кери. Съвсем обичайно, те са с дебела платформа и са обсипани със скъпоценни камъни и контрастират с позлатената рокля.



Няма как да пропуснем факта, че през последната година певицата подобри фигурата си и отслабна значително. Самата тя разкри, че промяната в килограмите е била част от изтощението, което съпътствало блестящата ѝ кариера. Сега предстои Марая Кери да издаде и автобиографична книга, в която описва най-трудните и най-вълнуващите моменти от живота си, като не пропуска и немалкото си любовни афери.

В момента тя е щастливо обвързана с по-младия от нея Брайън Танака и въпреки че невинаги избира подходящи тоалети за себе си, изглежда чудесно.

Четете още: Поли Генова и Саня Борисова почетоха Лагерфелд