Мария Бакалова показа най-скъпата жена в живота си (снимка)

Малко след като получи наградата от "Изборът на критиците", Мария Бакалова сподели с феновете си в социалните мрежи трогателни думи за жената, която я е родила. "Майка ми е най-смелата жена, която познавам", звучат те.

"Благодаря ти, мамо, че с всеки следващ ден и все по-силен пример за това каква жена искам да бъда - силна, смела и обичаща - като теб. На най-важната жена в живота ми - обичам те!", пише още щастливата дъщеря, посочвайки именно майка си като своя най-голям пример, служещ ѝ за подражание всеки ден.



Още на церемонията по награждаването, която по обясними причини се проведе онлайн, младата българка вмъкна думи и на родния си език, с които тя изрази обичта и признателността си към своите родители. С вълнение Бакалова сподели, че се чувства благословена с майката, която има.

В колажа със снимки от личния ѝ архив виждаме още и фотоси от абитуриентския ѝ бал, с приятели и близки, в центъра на които впечатление прави умилителен кадър с бабата на Мария.

В момента Бакалова е в Англия. Там актрисата е за снимките на следващата си голяма кинопродукция, в която ще си партнира с Дейвид Духовни.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария Бакалова - без награда, но блестяща в приказна рокля на Armani