Мария Бакалова разхожда майка си из лъскавите заведения на Ел Ей

03 август 2022 | 16:23
6588
6
Снимки: Instagram
6

Мария Бакалова в момента се радва на компанията на най-скъпия на сърцето си човек.

Майката на първата българка, номинирана за престижната награда "Оскар", е на гости на дъщеря си в Ел Ей, където Мария Бакалова успява да подари на майка си прекрасни мигове заедно, след като не я е виждала от няколко месеца.

Въпреки многобройните си работни ангажименти тя намира време да запознае мама Руми с най-интересните кътчета, които Лос Анджелис може да предложи. В града на ангелите родителката на звездната българка е имала възможността да вечеря лично с Джесика Пастер, стилистката на едни от най-големите артисти в Холивуд, която е и изключително близка приятелка на Мария. 

"Три приятелки", написа Румяна Бакалова под снимка с Мария и Джесика. 

Освен на приятни вечери с интересни личности Мария развежда майка си из забележителностите на Западен Холивуд, където 25-годишната родна знаменитост живее. Румяна пристига при дъщеря си в изключително важен момент за нея, а именно премиерата на новия ѝ филм - "Тела, тела, тела". Датата на събитието е 5 август. Любопитно би било да видим какъв тоалет ще предложи този път Джесика Пастер, за да помогна на Мария Бакалова отново да засияе в пълния си блясък.

От дълги години Пастер работи с плеяда звезди, които ѝ се доверяват за визията си на червения килим. Сред знаменитостите, които разчитат на Пастер за външния си вид, са  Никол Шерцингер, Ан Хатауей, Емили Блънт, Дженифър Лорънс, Сандра Бълок, Ева Лонгория и редица други ппрочути дами.

Четете още: Провокативна снимка на Мария Бакалова превзе мрежата

 


Още по темата

Коментари

6 Иван
  09 август 2022 | 11:45 отговор
 

Майката прилича на Леля Пуна от с. Пръчово, Тутраканско :)))

 
5 Foxy Lady
  04 август 2022 | 05:41 отговор
 

Bravo Maria and good luck with everything you do!!!

 
4 Един от феновете
  03 август 2022 | 21:55 отговор
 

Само успехи и пожелавам на Мария, тя е в началото на кариерата си и вече снима в Холивуд. Има много други хора в Бг които са позитивно настроени и следят развитието и. В Бг е нормално да има негативизъм към успелите хора , тя го знае със сигурност. Само напред и да не обръща внимание на това.

 
3 Чайна-майна
  03 август 2022 | 21:48 отговор
 

Мамчето се вписва в хАмериканската мечта...тя даже е с нормално тегло за тяхните стандарти...а за Марийчето ммммм без коментар...

 
2 фен(бивш)
  03 август 2022 | 20:00 отговор
 

А тикато не си ДРИСЛЬО,КАЖИ, в колко филма,в Холивуд,УЧАСТВАШ?

 
1 kravar
  03 август 2022 | 19:43 отговор
 

DRISLA AK AK DRIS DRIS !

 

Добави Коментар

Най-четени