Красивата ни актриса Мария Бакалова направи истински бум преди няколко дни и в момента цял свят знае името ѝ. Нашето момиче успя да смае Холивуд с участието си в продължението на комедията "Борат". Дори комикът Саша Барън Коен се произнесе изключително ласкаво за нея с думите: "Ще бъде пародия, ако Мария Бакалова не спечели Оскар".

Всъщност, актьорът изобщо не пести похвалите си за Мария и изтъква, че тя е един от най-смелите артисти в историята, че е направила най-силно впечатление сред всички интервюирани 600 жени и че със сигурност заслужава да бъде номинирана за Оскар. Той сподели, че 24-годишната красавица се е откроила сред останалите кандидатки за ролята като "най-големия веселяк".

View post on Instagram
 

В лентата Бакалова играе смело 15-годишно момиче на име Тутар Сагдиев, дъщерята на Борат. Тя поставя капан на адвоката на Доналд Тръмп, като се представя за журналист. След това двамата отиват в хотелска стая. Докато Джулиани ляга на леглото и пъха ръцете си в панталона, Борат влиза в стаята, облечен с розово бельо, и се обръща към смутения Джулиани: „Тя е на 15 г. Много е стара за теб“.

Сцената е заснета през лятото, когато мерките за сигурност в САЩ са били по-разхлабени. Също така, за снимките Мария е получила достъп и до Белия дом, където е била буквално на метри от Доналд Тръмп.

View post on Instagram
 

Четете още: Лияна влезе в топ 5 на Тик Ток