Автор
Ева Григорова

Мария Бакалова участва в хорър филм с гаджето на Ким Кардашиян

Тази седмица в рамките на фестивала South By South West (SXSW) в Остин, Тексас се състоя премиерата на най-новия филм с участието на българската сензация Мария Бакалова.

Проектът носи заглавието Bodies Bodies Bodies, а специално за събитието Мария долетя от Лос Анджелис, където присъства на церемонията “Изборът на критиците“.



На червения килим Бакалова присъства с ефектен тоалет - яркочервен костюм с минипола. На събитието присъстваха и други звезди от лентата, сред които са Михала Херолд, Чейс Суи Уондърс, Рейчъл Сенът, Лий Пейс и режисьорката Халина Рейн. В Bodies Bodies Bodies участват още Амандла Стенбърг и Пийт Дейвидсън. Пийт Дейвидсън напоследък не слиза от заглавията на медиите, тъй като вече е официалния нов любим на риалити супер звездата Ким Кардашиян.



Сюжетът на лентата представя историята на група младежи, използващи упойващи вещества, които решават да си направя ураган парти във вилата на героя на Дейвидсън. Ураган парти се прави при заплаха от идващ ураган и е традиция, характерна за Америка. Бакалова влиза в ролята на Бий, екранното гадже на Софи (Стенбърг), която се опитва да се впише в приятелския кръг на любимата си. Замаяни от наркотиците младежите решават да започнат опасната игра на Bodies Bodies Bodies, при която всеки си тегли роля - убиецът е един. След загасянето на лампите, той докосва своята жертва, която пада на пода. След като светлините отново се появят, всички трябва да отгатнат кой е престъпникът сред тях. Всичко за играчите се обърква обаче, когато сценарият на играта се окаже прекалено реален.