Меган Фокс идва у нас през март. Новината дойде, след като красавицата на Холивуд прие роля в трилъра Till Death, който ще се снима в "Ню Бояна Филм Студиос" в София, съобщaва Screen Daily.

View post on Instagram
 

„Когато за първи път прочетохме сценария, той веднага привлече вниманието ни. Забавен, шокиращ и едновременно впечатляващ, филмът ще се хареса на публиката по целия свят. Не бихме могли да бъдем по-развълнувани от това Меган да участва в този проект", не крият продуцентите на лентата.

Изпълнителни продуценти на Till Death са Ави Лернер, Тревър Шорт, Боаз Дейвидсън, Джефри Грийнщайн и Джонатан Юнгер от Millennium Media. Сценарият е дело на Джейсън Карви. Филмът проследява историята на Ема (Меган Фокс), която е оставена закопчана с белезници към мъртвия си съпруг, но трябва да се измъкне и оцелее. В същото време двама наемни убийци са решени да я ликвидират на всяка цена...

View post on Instagram
 

Припомняме, че Меган Фокс скоро приключи снимките на продукцията на Big Gold Brick от режисьора Брайън Петсос и комедията Think Like A Dog на режисьора Джил Джунгър.

View post on Instagram