Автор
Ева Григорова

Меган Фокс пак ни шокира: Проби дупка в супер скъп гащеризон, за да прави секс и … май е бременна!

Страстната връзка между Меган Фокс и Машин Гън Кели продължава да изумява света.

Двамата не позволяват на нищо да попречи на желанието им да правят секс - дори и ако става въпрос за супер скъпи дизайнерски дрехи.

View post on Instagram
 

Споделяйки поредица от снимки за наградите на Билборд, Меган включи доста любопитен скрийншот от неин разговор със стилистката си Маеви Рейли. “Беше ли скъп синият аутфит, защото току-що пробихме дупка в него, за да правим секс” - пита провокативно Меган. На този въпрос Рейли отговаря кратко и ясно с “Мразя те. Ще го оправя.”, в комбинация с три засмени емотиконки.



Съвсем наскоро Машин Гън Кели пък стартира слухове, че двамата не само са се омъжили тайно, но и че Меган е бременна! По време на своето участие в тазигодишните награди Билборд той заяви, че е написал най-новото си парче “Twin Flame” за своята “съпруга”. А по време на изпълнението си посвети песента на своето “неродено дете”. На афтърпартито след церемонията пък Меган не близнала и капка алкохол, а направо се отправила към дансинга, което също подхранило слуховете за нейната бременност.



Двамата се сгодиха през януари тази година и все още не е ясно дали всъщност са сключили брак или просто подхранват отново интереса към себе си.