Меган Фокс показа гаджето на червения килим (снимки)

Меган Фокс и новият ѝ възлюбен, заради когото напусна съпруга си Брайън Остин Грийн, съвсем не се притесняват да демонстрират чувствата си пред света. Рапърът Машийн Гън Кели очевидно напълно е завладял сърцето на красивата актриса и двамата вече застават гордо пред фотообективите заедно и говорят открито за връзката си.

Дали заради пандемията, или по други съображения, до момента Меган и настоящият ѝ любим не се бяха появявали заедно на червения килим. Този пропуск обаче беше поправен снощи на Американските Музикални Награди.

View post on Instagram
 

За събитието Меган Фокс беше заложила на зелена сатенена къса рокля с интересен силует, а Машийн Гън Кели - на бял аутфит, който е микс между спортни дрехи и официален костюм. Актрисата бе завършила визията си с черни сандали на точкета и кожен клъч, докато рапърът заложи на впечатляващи сребристи кубинки.

Макар любовта им да датира от скоро, Фокс вече е споделяла публично, че никога не е била толкова влюбена и запленена от някого. Тя определи връзката си с рапъра като нещо, което се случва веднъж в живота. Припомняме ви, че съвсем наскоро актрисата запозна новия си любим и с трите ѝ деца, които има от брака си с Брайън Остин Грийн.

View post on Instagram
 

Четете още: Нойзи проговори за Мария Игнатова: Тя е единствената!