Меган Фокс: С мен е ужасно да се живее, никога не чистя

Една от най-великолепните холивудски красавици днес празнува 34-ия си рожден ден - Меган Фокс! И в чест на горещата дама с шоколадов тен и невероятни сини очи, днес решихме да ви споделим някои от най-интересните факт от живота ѝ:

Още от малка Меган е хубавица с буен нрав, която мечтае за светлината на прожекторите. Ето защо става модел, още когато е само на 13 г. Три години по-късно получава и първата си роля във филма "Слънчева ваканция". Любопитна подробност от личния ѝ живот е, че само година по-рано тя е изловена да краде козметика от голям магазин.

А знаете ли, че Меган участва и в "Лоши момчета 2"? Там тя играе танцьорка, загледайте се по-добре, ако не сте я забелязали.

Филмът който подтиква красавицата да залитне по киното е "Вълшебникът от Оз". След него светът ѝ вече не е същият и е твърдо решена да пробие на малкия и големия екран. И успя!

Но макар и стъпка по стъпка да се е превръщала в същинска холивудска дива, Меган е била обикновено момиче, което е обожавало да играе на компютърни игри и да спортува. Как да не се влюбиш в тази чаровница?

Между другото, изкушаваме се да ви споделим, че звездната красавица изпитва истински ужас от летенето със самолет, но когато ѝ се налага, обикновено се успокоява с песните на Бритни Спиърс.

Но нека се върнем към актьорската ѝ кариера:

Големия си пробив Меган прави във филма "Трансформърс" през 2007 г. Тя е част от успешни продукции като: „Момиче на мафията“ (2004), „Страстите на Дженифър“ (2009), „Изповедта на една малолетна актриса“ (2004) и много други.

И все пак...не се ли възхищавате на това перфектно ангелско лице и на този поглед, който сякаш се закача по дяволски с нас? Е, добре де. Меган има и един недостатък, от който се срамува - я е с деформирани палци на ръцете и краката. И това не пречи на света да признае хубостта ѝ и дори да я сравнява с великата Анджелина Джоли.

А колкото до любовта – Меган е щастлива с дългогодишната си половинка Брайън Остин Грийн, от когото има три деца.



И за да не помислите отново, че е перфектна, ще ви споделим това нейно откровение:

„С мен е ужасно да се живее. Не чистя. Дрехите ми се озовават там, където ги сваля. Забравям дори да пусна водата в тоалетната.“

Честит рожден ден, Меган Фокс!

Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: