Автор
Ева Григорова

Меган Фокс с шокиращи признания: Купува джендърски книжки за сина си и разказа как точно пие кръвта на Машин Гън Кели

Меган Фокс сподели, че купува за 9-годишния си син книжки, написани от трансджендър деца. Тя взела това решение, след като Ноа проявил желание да носи рокли.

В интервю за сп. Glamour 35-годишната актриса разкри, че окуражава децата си да изразяват себе си чрез дрехите си, както те самите пожелаят, независимо от техния пол и сексуалност.

“Купих му няколко книги, които адресират тези неща, както и целия техен спектър. Някои от тези книги са написани от трансджендър деца. В тях пише, че можеш да бъдеш момче и да носиш рокля, че можеш да изразяваш себе си чрез дрехите, както пожелаеш. И не е задължително това да има нещо общо с твоята сексуалност. Така от много ранна възраст внесох тези идеи в тяхното ежедневие, за да не се чувстват странни или различни” - казва Меган в интервюто си.

“Имам дете, което страда”. За това се притеснявам за него и ми се иска човечеството да не беше такова. Въпреки че той е толкова смел и е избрал това приключение с определена цел, за мен като майка е доста трудно” - допълни Фокс.


Звездата от “Трансформърс” не за първи път споделя за избора на Ноа. Преди време тя разкри, че в училище неговите съученици му се подиграват, защото носи рокли. Въпреки това тя винаги го окуражава да следва собствения си път.

Ноа е едно от трите деца на Меган Фокс от нейния бивш съпруг Браян Остин Грийн. Двамата бяха женени в продължение на цели 11 години, преди Меган да срещне рапъра Машин Гън Кели.

В интервюто си за Glamour актрисата разкри и как точно двамата с Кели пият от кръвта си. Те признаха, че го правят в пост, с който обявиха своя годеж през януари. След като новината обиколи световните издания, редица лекари заявиха, че тази практика не е безопасна и би могла да доведе до заразяване или инфекция.

Фокс разясни, че те пият “само няколко капки от кръвта си”, като уточни, че двамата имат тотално различен подход към тази практика.

“Когато аз го правя обикновено има причина” - разкри тя, като допълни, че пиенето на кръв най-често е част от нейните метафизични практики, които включват карти Таро и практикуване на различни ритуали, свързани с фазите на Луната.

От друга страна Машин Гън Кели бил доста хаотичен и забързан в това отношение. “Той е готов да се пореже в областта на гръдния кош със счупено стъкло и да ми каже: “Вземи душата ми” - разкрива още Меган.