Автор
Веселина Петрова

Меган Фокс шашна с ново младо гадже

Меган Фокс, която стана на 34 г. на 16 май, не се е променила много от момента, когато се снима в „Трансформърс. Бракът ѝ обаче не върви. И слуховете за това вървят отдавна в Холивуд. Но Фокс вече има нова интимна тръпка.

Меган е завъртяла главата на известния актьор и рапър Machine Gun Kellу. Двамата са били забелязани да хапват заедно в Лос Анджелис и да се смеят в колата, докато отиват към дома на музиканта.

Там явно си прекарват доста добре времето на карантината.

Трябва да признаем, че избраникът на Меган е доста палав и млад. Но красавицата едва ли има проблем да спечели сърцето на когото и да е мъж.

През последните няколко месеца медиите постоянно пишат, че в брака на Меган и съпругът ѝ Брайън Грийн има проблеми. Макар да изглеждаха щастливи (все пак имат 3 деца), там явно са се появили облаци, и то буреносни!

На последните снимки, на които са заедно, и Меган, и Брайън са без халки.

View post on Instagram
 

Двамата обаче разделят по равно грижите за трите им деца, най-малкото от които се роди след преодоляването на предишната криза в отношенията им.

*Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Instagram страница. Виж как да участваш тук: