Въпреки че са заедно от съвсем скоро, Меган Фокс и новата ѝ изгора предприеха огромна крачка един към друг. Според източници актрисата е представила рапъра на децата си и двамата вече градят големи планове за бъдещето.

34-годишната Фокс има три деца от бившия си съпруг Брайън Остин Грийн, когото изостави заради рапъра Машийн Гън Кели. Приближеният до Меган и новия ѝ любим е категоричен, че за нея това е било съвсем естествено продължение на отноешенията им, които стават все по-сериозни. Очевидно Машийн Гън Кели не е просто забежка...

От скоро звездната двойка споделя открито и общи снимки в социалните мрежи и изглежда, че любовта трепти във въздуха. Актрисата и рапърът прекарват, колкото се може повече време заедно и се забавляват изключително много.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Меган призна за любовта си към Машийн през лятото, след като още през месец май се носеха слухове, че помежду им има нещо повече от приятелство. В името на тази любов Фокс прекрати 10-годишния си брак с Брайън Остин Грийн.

И макар актьорът още да страда заради измяната на Меган, той не отрича, че някога в бъдещето може отново да бъдат заедно.

Четете още: Джоузеф Баена – незаконният син на Шварценегер, когото актьорът обожава