Меган хвърли бомба: Водех си таен дневник от ден първи, ето какво пише в него

Светът е притихнал в очакване на поредната буря в кралското семейство, която несъмнено ще се разрази след излизането на книгата на Меган и Хари „В търсене на свободата“. През последните дни почитателите на фамилията не спират да се вълнуват, тъй като в творбата ще бъде побрана цялата история зад „Мегзит“ и какво е провокирало двойката да напусне кралския двор. В нея херцозите ще разкажат и повече детайли около връзката им, дори и от времето преди приказната им сватба.

Днес обаче научихме една изключително любопитна подробност. Близки приятели на Меган са споделили, че тя е водела личен дневник от мига, в който е заживяла на Острова. Тогава тя все още не е познавала принц Хари и със сигурност между страниците на дневника могат да бъдат открити безброй интересни факти от живота ѝ след Холивуд и преди кралското семейство. Всъщност, говори се, че членовете на фамилията са силно притеснени какво ще бъде публикувано в книгата „В търсене на свободата“ и дали в нея няма да излязат наяве детайли, които никой не би искал да бъдат научени от света.



Според един от биографите на британското кралско семейство, Андрю Мортън, Меган съвсем не е единственият член, който си е водил дневник. Много други също са го правели, но никой не си е позволявал да превърне съкровените си размисли в публично достъпна информация. Единствено Даяна е била съгласна да бъде издадена книга, в която се говори за трудния ѝ брак с принц Чарлз, аферата му с Камила, нещастието на лейди Ди, хранителното ѝ разстройство и опитите ѝ за самоубийство.

Знаете ли, че по това време Даяна сама позволявала на близките си приятели да пускат слухове за нея в медиите? Същото направи и Меган, която според Андрю Мортън копнее да разбие на пух и прах имиджа на безскруполната дива, която командва прислугата в Кенсингтън. И чрез книгата тя и Хари се надявали да изчистят всички недоразумения около лошата слава, която бе създадена най-вече от медиите и хората да видят ранимата и чувствителна страна на херцогинята.



Според нейни близки тя е трябвало да изтърпи много горчиви моменти и да демонстрира силен характер и затова сега желае да предизвика съчувствието на хората.

Очевидно предстои да научим някои от добре пазените тайни на кралското семейство, а след Меган животът в двореца вече не е същият като преди и вероятно никога няма да бъде.

* Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: