Меган и Хари издадоха дълго пазена тайна, ето каква е тя!

Не изпитваме никакви съмнения, че наследникът на принц Хари и Меган Маркъл, очарователният Арчи, един ден ще бъде едно умно и смело момче. С родители като неговите, той няма как да избяга от тези качества. И в този ред на мисли, вече очакваме с нетърпение да чуем как малкото момче проговаря.

Спомняте ли си, че чухме как той казва „Дада“, докато Меган му четеше книжка на рождения му ден, а баща му беше зад камерата и снимаше? Е, оказа се, че до днес Арчи вече е натрупал още думи в речника си, но това бе пазено в пълна тайна.

Реално всички въпроси около това дали малкият е проговорил, оставаха без отговор, а медиите започнаха да подозират дълбоко пазена тайна за това има ли Арчи говорни проблеми.

View post on Instagram
 


Според източници в момента обаче, малкият наследник на принц Хари се е научил да изрича думите „мама“, „куче“ и „книга“. Същият споделя, че любимата игра на Арчи е криеница и обожава да строи с Лего.

И докато синът им расте, Меган и Хари продължават да работят усилено, не само усъвършенствайки се като родители, но и като се включват в невероятни благотворителни каузи. Към момента двамата са най-заинтересовани от проблемите с расизма, които назряват все повече в САЩ. Арчи определено има какво да научи от будните си родители, очакваме и един ден той да се превърне в мъж за пример!



Четете още: Забравете за развода: 8 неща, които ще е принудена да прави Кейт, когато Уилям стане крал