Меган и Хари отново се опълчиха на кралицата

22 февруари 2020 | 15:29
12173
3
снимки: Getty Images
3

Между кралица Елизабет II и херцозите на Съсекс се заформя истинска война. Очевидно напрежението между тях става все по-голямо, откакто светът научи за Мегзит и изглежда, че съвсем скоро кралицата ще се откаже да подкрепя любимия си внук.

Преди дни Елизабет отне титлата „Кралски особи от Съсекс“ от Меган и Хари, с което им създаде още повече трудности. Припомняме ви, че когато обявиха желанието си за финансова независимост, те заявиха, че ще започнат свой собствен бизнес, използвайки марката „Кралски особи от Съсекс“.

меган маркъл, принц хари, кралица елизабет втора

След като обаче кралицата наложи забрана да използват титлата, Меган и Хари ѝ отвърнаха чрез официално съобщение, че тя няма права над думите „кралски особи“ по света. Още вчера източници споделиха, че бившата холивудска актриса е коментирала забраната на кралицата в тесен приятелски кръг. Тя била категорична, че нищо не може да я спре да използва кралската титла, в това число и самата Елизабет. Въпреки това Меган била сигурна, че успехът в новото начинание за нея и Хари е повече от гарантиран, незаивисмо дали ще използват марката „Кралски особи от Съсекс“. Все пак, във вените на Хари и Арчи тече кралска кръв и това никога няма да се промени.

Но въпреки че кралицата няма правото да забрани на внука си и съпругата му да използват думата „кралски“, те ще уважат искането ѝ и няма да бъдат наричани „Кралски особи от Съсекс“ след 31-ви март, когато окончателно ще загубят всички права като членове на семейството.

меган маркъл, принц хари, арчи

В официалното съобщение херцозите изтъкват още, че Хари продължава да е шестият по линията за наследяване на трона.Определено забраната на кралицата да използват титлата е удар под кръста за Меган и Хари, тъй като в нея са вложени куп усилия, време и немалко средства за развитието на марката. В това число влиза и Инстаграм профилът, който се радва на близо 12 млн. последователи.

Четете още: Кралицата нанесе безмилостен удар върху Меган и Хари

Още по темата

Коментари

3 Христова
  09 март 2020 | 01:26 отговор
 

Нахалството на Меган и Хари отблъскващо.Имали претенции за име , пари , охрана , пък в същото време , се отказват от задълженията си ? бил шести по ред и какво от това? Той и скандалната му жена никога не могат да станат крал и кралица. Това ,че е шести по ред в листата , никой не може да му отнеме , освен ако Кейт не роди още едно дете.

 
2 Иван
  25 февруари 2020 | 00:03 отговор
 

Тоя отвратителен, нагъл мулатски боклук вече казва и на какво има право кралицата и на какво не! Смята, че вече се е намърдала сигурно в кралското семейство. Само че ще даде фира съвсем скоро. Може и заедно с Хари, който има акъл колкото нея. Ако го изгонят и него заедно с нея, фамилията нищо няма да загуби. Че си израсъл без майка, не може да бъде оправдание, че си такъв глупак. Някакъв ретард ли е, не е виждал гола жена ли? Чак такъв олигофрен ми е много странен.

 
1 Гост
  22 февруари 2020 | 18:31 отговор
 

Наглият мелез хвана тъпия Хари, но не и баба му. Ако дъртата уруспия прежали милото си малоумно внуче, ще им стъжни живота за нула време.

 

Добави Коментар

Най-четени