Меган и Хари показаха Арчи, вижте на кого е одрал кожата (видео)

Наследникът на принц Хари и Меган Маркъл навърши 1 г. вчера! Херцозите не пропуснаха да отбележат празника подобаващо, макар и от вкъщи без шумно празненство. Само Арчи, мама и татко.

Херцозите разпространиха видео от рождения ден на сина им, на което Меган му чете книжка, а гордият Хари е в ролята на оператор и по всяка вероятност се е усмихвал широко зад камерата. Майката изглежда развълнувана и озарена от щастие, а Арчи определено е пораснал много и вече си личи на кого се е "метнал". Малкият наследник е одрал кожата на баща си, дори в медиите се появиха снимки на принц Хари като бебе с майка му принцеса Даяна. Приликата между господата е просто поразителна, само вижте:

Видеото, на което Меган чете книжка на Арчи, е публикувано в Инстаграм профила на благотворителната организация "Да спасим децата на Великобритания". Целта ѝ е да бъдат събрани средства за семействата в Англия и по света, които са пострадали от кризата, предизвикана от коронавируса. Безброй звезди се включиха към кампанията, включително и Меган.

Малко след като кадрите с Арчи бяха разпространени в интернет, се появиха стотици коментари на радостни фенове, които отдавна нямаха търпение да видят как се развива малкият кралски наследник. Част от коментарите за него гласят: "Уау! Това е малката версия на принц Хари! Давай, крал Арчи!" и "О, Боже! Арчи е като близнак на Хари!".

View post on Instagram
 

Синът на Меган и Хари получи немалко поздравления за рождения си ден, включително и от всички представители на кралската фамилия. Несъмнено много от тях страдат, защото нямат шанса да видят отблизо как той расте и се превръща в благороден млад мъж като баща си.

Четете още: Пенелопе Крус: Не ме наричайте красива, това ме наранява