Херцогът и херцогинята на Съсекс - Меган и Хари, ще се радват на още едно бебе догодина, гърмят световните медии.

Пресата на Острова, а и тази отвъд Океана, обаче дава противоречива информация относно втория наследник на кралската двойка. Според едни Меган е вече бременна, а според други тя все още не е, но е въпрос на време.

Четете още: Кажи ми как ще прекараш Черния петък, за да ти кажа какъв си

Твърденията, че любимата на Хари е в очакване на втора рожба са предизвикани най-вече от факта, че на една от последните си светски изяви тя издайнически държи ръка върху корема си. "Точно както правеше, когато носеше Арчи в утробата си", не пропуснаха да отбележат редица издания.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

В Cosmopolitan пък неотдавна излезе твърдение, че в разговор със свои познати принц Хари проявявал жив интерес по темата как се гледа второ дете. Той също така редица пъти е споменавал, че желае да има две деца.

Приближена до лейди Даяна също коментира темата и заяви, че лично според нея бебе номер 2 за Хари и Меган ще се появи съвсем скоро. "Не сте ли забелязали как тя все държи чантата си пред корема си в последно време", дори запита близката на покойната принцеса. Тя допълни, че ако Маркъл не крие корема си с дамската си чанта, то поставя ръце пред него, сякаш на подсъзнателно ниво се опитва да го предпази.

View post on Instagram