Меган и Хари сключиха още една ексклузивна сделка. Този път ще създават ...

Когато принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство на Великобритания, те съобщиха че една от целите им е да се издържат сами. Двамата вече сключиха многомилионна сделка с Netflix, въпреки че медийният гигант продуцира сериала The Crown, който бе яростно разкритикуван от членове на кралския двор.

Днес двойката обяви още един ексклузивен договор, този път със Spotify. Продуцент на подкаста ще бъде новата компания на Меган и Хари, която те нарекоха на сина си Арчи - Archewell Audio. Според официално съобщение на Spotify двойката ще създава програми, които „повдигат духа и забавляват аудиторията по целия свят“ и се отличават с „различни гледни точки и гласове“.

View post on Instagram
 

В свое изявление Хари и Меган дадоха повече подробности за новото си начинание: „Това, което харесваме в подкастите е, че те ни напомнят, че трябва да спрем за момент и наистина да се вслушаме. Да се свържем един с друг без да се разсейваме. Предизвикателствата, които ни поднесе 2020 година, ни научиха, че няма по-важен момент от този да направим това. Защото освен, че трябва да се вслушаме едни в други, да чуем нашите истории, тази година си припомнихме, колко свързани едни с други сме”.

View post on Instagram
 

Достъпът до подкастите ще е безплатен през Spotify, който е водещ на стрийминг музикалния пазар. Услугата предлага над 1,5 милиона подкаста, сред които е "Подкастът на Мишел Обама". Потребителите на услугата са над 320 милиона души месечно.

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.