Меган Маркъл и принц Хари са горди родители на първото си дете вече цели 6 месеца. Малкият Арчи все още не присъства на официални ангажименти с майка си и татко си, но въпреки това цял свят се вълнува от неговото развитие. Затова и не можахме да пренебрегнем една прекрасна новина, свързана с него.

В сряда кралската двойка се срещна със семействата на британски военни в Уиндзор. По време на ангажимента принц Хари изрази искреното си възхищение към тази част от обществото, тъй като много военни нямат възможността да бъдат до половинките си и до децата си. Меган от своя страна поговори с някои майки и дори обмени опит с тях.

View post on Instagram
 


От разговорите стана ясно, че Арчи се развива бързо и вече има 2 зъбчета и дори се е научил да пълзи. Меган дори сподели, че очаква синът ѝ да бъде много палаво и енергично дете, особено ако следва примера на братовчедите си Шарлот и Джордж.

По време на срещата Хари не пропусна да прегърне някои от децата, а Меган получи много цветя и поздравления. Вече сме нетърпеливи да видим усмивката на Арчи, която със сигурност ще ни разтопи.

View post on Instagram
 


Четете още: Осиновено момиченце със синдром на Даун се превърна във фотомодел