Меган Маркъл изненада с колаж с принцеса Даяна и себе си като бебе

След дългоочакваното интервю пред Опра Уинфри Меган Маркъл и принц Хари успяха сериозно да разбунят духовете в САЩ и Великобритания, както и в целия свят. В него двойката призна, че на американска земя се чувства далеч по-добре, отколкото в кралския двор на Острова, но предизвика вълна от коментари с някои не особено приятни за кралския двор разкрития.

Сред тях особено въздействие в медийното пространство оказа признанието на Маркъл, че е била спохождана от мисли за самоубийство, след като член от семейството, чието име не се споменава, е коментирал кожата на все още неродения Арчи. Не бе пощадена дори и любимката на британците Кейт Мидълтън, която по думите на Меган, я била разплакала ден преди сватбата ѝ с принц Хари.

Всички тези скандални признания идват в момент, в който дядото на Хари - принц Филип, лежи в болница след операция на сърцето, а Меган е бременна с второто си дете - момиченце.

View post on Instagram
 

Вероятно вдъхновена от предстоящия красив момент в живота ѝ, Меган изненада почитателите си по повод Международния ден на жената с доста интересен колаж от три снимки. На първата е бременната Меган, принц Хари със сина им Арчи, на втората е самата принцеса Даяна - майка на съпруга ѝ със самия него като дете, а на третата е отново Меган, но като бебе, изправила се с широка усмивка в обятията на майка си.

"За всички силни жени... Да ги познаваме! Да бъдем като тях! Да ги отгледаме!", гласи посланието на Меган в социалната мрежа във връзка с празника на жената.

View post on Instagram
 

Следващите кадри, които Маркъл е включила в поста си, са скъпи и незабравими моменти, свързани с детството и завършването ѝ на училище, на които присъства нейната майка, както и още няколко фотоса на принцеса Даяна със синовете ѝ Уилям и Хари.

Междувременно само преди 3 дни Меган публикува и скорошна снимка на Арчи, който през май ще навърши две години. От нея става личи, че чаровният наследник поразително много прилича на таткоо си - принц Хари.

View post on Instagram
 

В луксозния квартал северозападно от Лос Анджелис семейството вече има кокошарник за кокошките, "спасени" от индустриална ферма, сподели още Меган пред Уинфри.

Според сайта на сп."Варайъти" пък тя и Хари били взели заем от 9,5 милиона долара, за да купят имота за 14,6 милиона долара през юли миналата година.

"Преминахме от другата страна" след няколко бурни месеца и раздялата с кралското семейство, която вече е окончателна, обяснява Меган Маркъл в интервюто.

"Не просто оцеляхме, ние преуспяваме", казва бившата комедийна актриса, която е на 39 години. "Всичко, за което съм мечтала, се сбъдва. И по някакъв начин това за нас е начало".

Принц Хари довери, че е щастлив, че позволява на сина си Арчи да прекарва времето си в простички забавления като това да тича по близкия плаж или да кара колело. "Това са неща, които не можех да правя, когато бях малък", обясни той.

View post on Instagram
 

Четете още: Каква ирония на съдбата: Ужасният расистки скандал, за който принц Хари май е забравил