Автор
Ева Григорова

Меган Маркъл се прави, че пазарува за Коледа, но май си викна папараци да я снимат уж случайно?

Миналата седмица Меган Маркъл бе щракната от папараци на коледен шопинг в Монтесито.

Херцогинята на Съсекс бе заснета, в компаният на своите бодигардове, да разглежда няколко магазина за декорация за дома, както и такива за детски дрешки.

View post on Instagram
 

В британските медии веднага се появиха твърдения, че снимките са нагласени и Меган сама е съобщила местонахождението си на папараците, за да може те да я снимат. Причина за това е негативният отзвук, който Маркъл получи за участието си в шоуто на Елън Дедженерис, където пие мляко от бебешко шише и се “излага”. “Меган се е ядосала на статия, в която се споменава, че си стои вкъщи след негативните коментари за появата ѝ при Елън и е решила да си направи папараци фотосесия, за да изглежда заета, носейки два изключени телефона” - гласи един от най-любопитните коментари в Twitter.

View post on Instagram
 

“Обадила се е на папараците, Санта Барбара е малко общество и папараците не седят там непрекъснато, за да я чакат да излезе” - споделя друг от коментиращите.

Разбира се в социалните медии се появиха и почитатели на херцогинята, които се изказаха в нейна защита. “Меган изглежда абсолютно невероятно! Съвсем очаквано е папараците да я снимат от време на време, това е нелегално и е нарушение на правата ѝ, но се случва.” - гласи едно от мненията.

View post on Instagram
 

Противоположните мнения в социалните медии се появиха след изказването на коментатора на кралското семейство Нийл Шон, която заяви, че Меган била толкова “ядосана” от негативните коментари за появата ѝ в шоуто на Елън Дедженерис, че решила да не излиза навън и се е затворила в скъпото си имение в Санта Барбара.