Днес насочваме вниманието си към сложните отношения между Мелания и Доналд Тръмп.

Темата за брака им отново е актуална и обсъждана в обществото, след като се появи информация, че двамата от дълго време не спят в едно легло. Скандалното разкритие идва от новата книга на журналистката Кейт Бенет, озаглавена "Free Melania". Тя все още не е по книжарниците, но Бенет вече разкри, че четивото ще бъде изключително интересно и явно, за да докаже думите си, разкри пикантната подробност.

Журналистката издава не само, че двамата не делят едно легло, но и че дори не споделят един и същ етаж в Белия дом. В момента, в който станала първа дама, Мелания изрично подчертала, че желае да разполага със собствен огромен апартамент в резиденцията, който да е само за нея.

View post on Instagram
 

Хладнината в отношенията между Мелания и Доналд не е плод на медийни внушения и опит за търсене на сензация, а е факт, констатиран от мнозина, включително и от специалиста по невербална комуникация Джуди Джеймс.

"Президентът се държи с първата дама така сякаш са бизнес партьори, а не семейство", категорична е Джеймс.

View post on Instagram
 

"От друга страна, е видимо и желанието за демонстрация на надмощие от страна на Тръмп над съпругата му. Това ясно си личи в начина му на движение – президентът винаги ходи пред жена си, което е демонстрация на надмощие. Мелания пък показва, че има отчаяна нужда от близост. Как си проличава това ли? Ами обърнете внимание, че винаги, когато се държат ръка за ръка, нейната е близо до торса ѝ. Тази позиция на ръката говори, че първата дама е инициаторът на физическия контакт и тя придърпва ръката на Донлад към себе си. Физическата близост помежду им обаче навярно е рядкост, защото Мелания е видимо притеснена при наличието на такава", допълва Джуди.

Защо Мелания се притеснява от близостта между нея и Доналд, след като тя я инициира? Защото явно не е свикнала с нея, но пък същевременно има нуждата от тази физическа близост, навярно за да демонстрира пред околните, че е част от щастливо семейство, както явно ѝ се иска да бъде, смята ескпертът по невербална комуникация.

"От положението на краката на Мелания, както и от стиснатата ѝ в юмрук ръка, ясно си личи, че физическата близост между нея и съпруга ѝ е толкова рядко явление, че дори ѝ причинява дискомфорт и я кара да усеща притеснение", искрена е Джуди.

View post on Instagram