Мика Стоичкова трогна мрежата с мил кадър от детството с баща си

Мика Стоичкова реши да покаже на почитателите си запечатан спомен от своето детство. Преди ден по-голямата дъщеря на Камата сподели на личния си профил в Инстаграм трогателен и скъп за нея черно-бял фотос от детските ѝ години с прочутия си татко.

На архивния кадър носителят на "Златна обувка" за голмайстор на Европа я е прегърнал в бащините си обятия, а краткото послание, което признателната наследничка на именития футболист е написала към снимката, гласи: "Ти и аз".

View post on Instagram
 


На фотографията Стоичков, който е облечен в официален костюм, дарява малката си дъщеричка с целувка, която разтопи сърцата на последователите ѝ в мрежата.

"Безценно", "Зареждаща снимка" и "Прекрасни" са само малка част от суперлативите, които те изсипаха по адрес на фаворитката си.

Припомняме, че през септември тази година Мика открехна завесата към личния си живот и качи в платформата изображение, на което баща ѝ учи нейната дъщеря как да хвърля въдица. Това е една от малкото снимки на вече 4-годишната Миа, които майка ѝ е споделила в публичното пространство досега.

View post on Instagram
 

Момиченцето е от връзката ѝ с Айкут Рамадан, с когото Мика се раздели през 2019 г. Малко след като двамата сложиха край на връзката си, от профила ѝ изчезнаха всички снимки с него.

Четете още: Мика Стоичкова пусна горещ кадър от ваната (снимка)

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук.