Мис България показа уникална фигура 6 месеца след като роди!

Едва шест месеца след като Мис България 2015 Марина Войкова даде живот на малката Алегра, красавицата изглежда така, сякаш никога не е раждала.

Щастливата майка сподели два кадъра на профила си в Инстаграм, на които се вижда, че тя отново е влязла във форма, и то каква!

View post on Instagram
 


На снимките Войкова е в черен бански от две половинки, разкриващи добре оформеното й и стегнато тяло, което поддържа с интензивни тренировки.



Със своята първа рожба Марина се сдоби в началото на декември миналата година. Снимки на момиченцето си тя споделя твърде рядко. Все пак тя благоволи да ни покаже личицето ѝ за първи път през март тази година, въпреки че не е от знаменитостите, които обичат да показват децата си в социалната мрежа.

View post on Instagram
 

Марина ни изненада и преди броени дни, когато сподели фотоси на дъщеричката си по повод 1 юни.

View post on Instagram
 


Фактът, че предпочита да пази личното пространство на своята наследница обаче, не пречи на Марина да споделя свои изображения.

Светлооката брюнетка е заложила на напълно естествена визия, заставайки пред обектива без капка грим.

View post on Instagram
 

Алегра е е първо дете за нея и съпруга ѝ Давид Бонев, които официално са семейство от 2019-а. Двойката си каза "Да" на сватбена церемония в тесен кръг, която се проведе през февруари в София, навръх деня на влюбените - Свети Валентин.

Няколко месеца по-рано - през октомври 2018 г., Бонев ѝ направи романтично предложение за брак, точно като по филмите. Тогава те бяха на почивка в екзотичния остров Пукет, Тайланд, където той я изненада на плажа с огнен надпис на английски: "Ще се омъжиш ли за мен?".

За радостната вест, че чака бебе, миската загатна за първи път през юли миналата година. Тогава, в ефира на телевизионно предаване тя призна, че е нетърпелива детето ѝ да се появи на бял свят.

View post on Instagram
 

Четете още: Марина Войкова показа лицето на бебето си за първи път