Автор
Woman.bg

Мисис България Яна Средкова отваря пекарна във Виена

Мисис България Свят 2018 и Мисис Европейски съюз 2019 Яна Средкова разширява бизнеса си с производство на здравословни храни, като отваря пекарна във Виена.

Напористата българка сподели пред сигурен източник, че е силно амбицирана да осъществи плановете и разшири бизнеса си извън пределите на България. Яна е собственик и създател на марката Green Basket, която освен с качествените продукти набляга и на здравословните рецепти.

Предвижда се новата пекарна да наблегне изцяло на здравословното производство, като лично миска ще обучи и въведе персонала в работата.

Припомняме ви, че съвсем наскоро Яна грабна титлата Мисис Европейски съюз 2019 в Лас Палмас. Тя е омъжена и има три деца. Яна развива успешен бизнес със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене.

От години Яна Средкова се е посветила на каузата да помага на семейства с репродуктивни проблеми. Зад гърба си има множество благотворителни кампании за набиране на средства, за да сбъдне най-съкровената мечта за всяко семейство - да има собствена рожба.

Тази зима тя зарадва и 32 семейства в нужда, като им подари храни за коледната трапеза. Носителка е на престижни отличия, сред които „Бизнесдама на годината“, „Мис Бизнес на високи токчета“ и др.

Четете още: Мисис България Свят Яна Средкова: Ако бъдем по-добри, ще бъдем и по-щастливи