Автор
Woman.bg

Момичето на Бонд разказа, че успешно се бори с коронавируса

Новините за разпространението на пандемията на вируса COVID-19 идват една след друга. За щастие има и добри сред тях. 40-годишната актриса Олга Куриленко, на която преди седмица беше поставена диагноза коронавирус, заяви пред последователите на Instagram днес, че се възстановява. Европейската филмова звезда с украински корени отговори на най-често срещаните въпроси, които й бяха зададени в социалната мрежа:

"Приятели, днес се чувствам по-добре! Температурата отминава. Аз съм в Лондон! Как разбрах, че имам коронавирус? Направих тест в болницата, който се оказа положителен. Какво лечение ми е предписано? Никакво! Казаха само да пия парацетамол при висока температура и болка, което и направих. За да поддържам имунитета си, пия следните витамини: Витамин С, Е, D, В5, куркума, цинк. Внимание! Тези витамини не лекуват коронавируса!!! Те могат само да помогнат на имунната система в борбата с вирусите и инфекцията. На всички, които са болни пожелавам бързо възстановяване."

View post on Instagram
 



В момента, в който актрисата разбира диагнозата си, веднага се самоизолира и спира да излиза от къщата. По-рано звездата каза, че във Великобритания "няма лек за този вирус": в онези случаи, когато той не причинява усложнения и протича в лека форма, просто трябва да се изчака имунната система да се справи с него. Но в същото време трябва да й помогнете, като приемате здравословни храни, богати на витамини, да се движите, да спите достатъчно и да водите здравословен начин на живот.

"Приемам витамини и ям чесън. Пия вода. Изтисквам лимони във водата си", каза по-рано актрисата в социалните мрежи.

Тя благодари на всички за сърдечните пожелания и позитивна енергия.

View post on Instagram