Мъжът до Нина Добрев изля сърцето си: ето какво никой не знае за нея

22 октомври 2021 | 10:23
2368
0
Getty Images/ Instagram
0

Шон Уайт - половинката на Нина Добрев даде специално интервю за сп. People по случай предстоящия му опит за участие в олимпийските игри.

Сноубордистът ще се яви на квалификациите през декември и споделя, че подготовката му е по-трудна отвсякога заради пандемията. Ако успее да се класира, това ще бъде пето участие на Уайт в големия международен форум.

"Нина е невероятна. Влияе ми много добре. Тя не само има собствено шоу, собствен свят, занимава се с различни други компании, продуцира филми. Но и ме кара да спазвам същите високи стандарти", казва 35-годишният Уайт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Шон Уайт и Нина Добрев са заедно от март 2020 г. и разкриха връзката си пред своите фенове в Инстаграм по забавен начин - Нина публикува в социалната мрежа снимки как е подстригала гаджето си у дома заради локдауна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)

Сноубордистът разкрива още, че понякога на двамата им е доста трудно да напаснат натоварените си графици, но винаги се стремят да прекарват повече време заедно. Той дори сподели случай, в който не е бил допуснат в Канада, за да види половинката си.

"Опитах се да вляза в Канада. Върнаха ме. Казах им: Хайде де, състезавах се тук на Олимпиадата" - споделя той с усмивка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Той обаче признава, че двамата са си разработили система, по която да могат да се засичат възможно най-често. "Самолетните ни билети са резервирани с месеци напред", казва сноубордистът.

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени