По всичко личи, че Адел е променила не само визията си, но и начина си на живот. Откакто отслабна драстично и се разведе, певицата не спира да се радва на моментите, прекарани с приятели, и се раздава от сърце за тях. Снощи обаче папараците успяха да изловят един неин колега да посещава дома ѝ в малките часове. И това звучи доста, доста интересно.

View post on Instagram
 

Става дума за Крис Браун, който отдавна е в приятелския кръг на Адел. Според очевидци гласовитият мъж е отишъл при нея в полунощ и си е тръгнал в 02 ч. сутринта. Крис пристигнал до дома на Адел в Лондон, придружен от големи мускулести мъжаги в черно. Предполага се, че с него е била и дамата, която е спрягана за негова приятелка.

Няколко дни по-рано той е посетил и сина си, който споделя с бившата си изгора.

View post on Instagram
 

Не е известно защо Крис е посетил Адел в толкова късен час, но едно е сигурно - помежду им има единствено силно приятелство.

Това е един от първите пъти, в които Браун е допуснат до Острова, след като през 2009 г. му бе забранено да влиза в територията на Великобритания. Причината беше обвиненията, отправени към него от Риана за нанасяне на побой.

Четете още: Джоузеф Баена – незаконният син на Шварценегер, когото актьорът обожава