На годишнината от смъртта на Ласкин Алекс Сърчаджиева ни разплака: Аз продължавам да те чакам

От две години насам датата 6 януари е изключително тъжна за актрисата Алекс Сърчаджиева. Тогава тя загуби любимия си Иван Ласкин.

Рано сутринта днес тя си спомни за него и сподели, че болката, която изпитва е все така смразяваща.

"Две години, мило мое момче и болката е все така смразяваща, а липсата ти ужасяваща!!! Аз продължавам да те чакам на този диван и с надежда да гледам към вратата!!! Толкова много те обичам, Иване !!! Толкова много!!! Ужасно боли..... боли неистово от липсата ти!!!! Прегръщам те, мило мое момче .... там, някъде, сред поляна от светулки", написа Сърчаджиева във Фейсбук.

Две години , Мило Мое Момче И болката е все така смразяваща , а липсата ТИ ужасяваща!!! Аз продължавам да те чакам...

Posted by Александра Сърчаджиева on Tuesday, January 5, 2021

Музикантът Фънки също си спомни за своя приятел и написа: "Болка ми е още липсата на Ванката. Ето, две години ще станат утре, откакто почина, а още не мога да повярвам, че го няма. Но не ми се е присънвал. Най-тъжно ми е ей по тези празници, защото с него сме имали великолепни спомени, които изскачат, не можеш да ги спреш".



Все пак често си говорим с Алекс и детето. Добре, че тя се занимава с разни неща, опитва да продължи напред. Но е трудно", допълва Фънки.

"Ех, момче. Светлина на непокорната ти, но добра душа. Иван Ласкин. Харесвах го. Щура глава. Вироглава. Казваше всичко както си е. Не търпеше простащини и чалготии.Прекрасно момче, чудесен актьор, любим на всички. Човек с изявена гражданска позиция. Каквото и да кажеше - беше истинско, неподправено и баш. ДНЕС - 2 години без Иван ЛаскинИзбра Йордановден и Арменската Коледа, за да отлети." - написа тв продуцентът Владина Цекова.