Меган Маркъл и принц Хари най-накрая успяха да си намерят бавачка. Само за три месеца кралското семейство успя да смени две жени. Английският вестник The Sun посочва, че първата детегледачка е била освободена от Меган и Хари заради непрофесионализъм, а втората се задържала само няколко вечери.


Сегашната, трета поред служителка, която е на 38 години, е влязла под кожата на херцогинята. Меган даже я нарекла „божи дар“. Новата бавачка е неотлъчно до кралските особи. Тя придружи младото семейство по време на почивката му в Ница, където отседна в тузарското имение на Елтън Джон.


"Меган е всеотдайна майка, но новата бавачка е изпратена от Бога. Тя е изключителен професионалист, с много години опит зад гърба си като детегледачка и се вписа в семейната среда доста добре", разказа източник пред The Sun. Не е ясно дали новата служителка е завършила престижния колеж за детегледачки "Норланд". Там момичетата не само учат как да се грижат за деца, но изучват предмети като психология, история, философия, социология и литература.

По време на обучението в „Норланд“ бъдещите детегледачки се упражняват върху бебета роботи. На студентките не се позволява да игнорират нуждите на роботизираното бебе и те трябва да му окажат нужното внимание по всяко време от денонощието.


Но както знаем, Маркъл обича да нарушава вековните традиции на кралския двор и едва ли държи толкова много жената, която ѝ помага в грижите за Арчи, да притежава тапия от "Норланд". Причината херцогинята на Съсекс да иска да наруши поредната традиция е, че има различни виждания за това как да бъде възпитаван нейният първи наследник.


За разлика от Меган, съпругата на престолонаследника принц Уилям - Кейт Мидълтън, заложи на качеството. Само една бавачка отговаря за техните три деца. Това е испанката Мария Тереса Турион Борало. Тя завършва колежа „Норланд“ преди 20 години и започва да работи като бавачка в кралския дворец, когато Джордж е на 8 месеца и от тогава е неотлъчно с децата на Уилям и Кейт.

Бавачката е лесно разпознаваема, когато е с кралското семейство, защото винаги носи униформа и задължителната кафява шапка, която показва, че е възпитаник на престижния колеж.