Ако още се чудите къде отиде Рачков и защо атрактивният комик изчезна от телевизионното полезрение през последните месеци, ние ще ви отговорим. Истината е, че актьорът готви невероятна изненада на феновете си, а именно - собствено шоу по Нова тв.

Към момента не е ясно кога точно ще започне излъчването му, но се знае, че това със сигурност ще се случи през пролетта. Предаването ще бъде веднъж седмично, а негов продуцент ще е Маги Халваджиян. Това пише в. „Галерия“, позовавайки се на източници, близки до Рачков.

View post on Instagram
 

Водещият ще забавлява зрителите както с неподражаемия си комедиен талант, така и с популярните личности, които ще гостуват в предаването му. Това е и една от причините той да не води новия сезон на „Като две капки вода“, което се очаква да започне в края на февруари. Според мълвата, която пълзи из коридорите на телевизията, в новия девети сезон на формата ще го замести отново колегата му Герасим Георгиев - Геро, който се справи брилянтно със задачите си в „Маскираният певец“.

Всъщност шоуто на Димитър Рачков по Нова телевизия бе планирано да започне още през есента на миналата година, което наложи успешната рокада в „Маскираният певец“. Дали заради пандемията, или поради друга причина предаването на Рачков така и не видя бял свят през 2020 г.

След "Забраненото шоу", с което Рачков успешно гастролира из различни кътчета на страната миналата година, това е поредното предизвикателство пред актьора, което всички очакваме с нетърпение.

View post on Instagram
 

Четете още: Гери-Никол се забърка в скандален фолк купон, мляска се с Осипова