Автор
Ива Петрова

Най-сексапилните гаджета на известните жени

Сам Асгари – приятелят на Бритни Спиърс


Наскоро поп-певицата демонстрира младото си гадже в светлината на прожекторите. Двамата се появиха на червената пътека на премиерата на филма на Куентин Тарантино „Имало едно време в… Холивуд“. 37-годишната звезда и 25-годишният ѝ любим изглеждаха щастливи, а след мероприятието Спиърс се отчете пред феновете си в социалните мрежи. „Нашата първа премиера“, написа Бритни, публикувайки снимка, на която тя е с прилепнала червена рокля, а той с елегантен кремав костюм.

Двамата се запознали през ноември 2016 г. на снимачната площадка на клип, в който по сценарий певицата прелъстява атлетичен хубавец, олицетворяващ образа на дявола. Сам, който е фотомодел и танцьор, не устоял на чара на талантливата певица и двамата продължили да се срещат вече извън обсега на камерите. Пълното име на хубавеца е Хесам, той е роден в Иран и е дошъл в САЩ на 9 години. Той не забравя родния си език и периодично пише писма на роднините си на фарси. В горните класове на гимназията Хесам тежал 115 кг. и бил запален по футбола, но това не му помогнало да смъкне наднорменото тегло. Момчето решило да извае тялото си и се заело с бодибилдинг. Резултатът е впечатляващ – сега Сам изглежда просто зашеметяващо. Впрочем американската полиция е изгубила шанса да зачисли в редовете си един мускулест пазител на реда, тъй като Асгари си мечтаел да стане полицай, но после размислил и направил кариера на модния подиум.

Ако Сам все пак беше станал полицай, можеше и по тази линия да се запознае с Бритни. Както се знае, звездата периодично попада в неприятни ситуации. Асгари и сега се грижи за любимата си и не я оставя сама в трудни моменти. Когато певицата била хоспитализирана в психиатрична клиника, той всеки ден ѝ идвал на свиждане и ѝ помагал да се справи с пристъпите на тревожност заради болестта на баща ѝ.

Сега влюбените живеят в Лас Вегас в дома на поп-дивата. Тя нарича Сам „бебчо“ и не крие новия пръстен на безименния си пръст. Може би скоро можем да очакваме сватба? Напомняме, че Бритни вече два пъти е била омъжена – първия път за Джейсън Александър, а втория път за Кевин Федерлайн.

Николо Оди — приятелят на Алесандра Амброзио


Сега бразилската супермоделка е на почивка с децата си и гаджето си Николо на европейските плажове. Тя споделя снимки от приятната си отпуска в Инстаграм. Съвсем наскоро Алесандра преживя тежка раздяла с калифорнийския бизнесмен Джейми Маузер. С него дивата на Victoria's Secret живя 13 години и му роди две деца – Ана Луиз и Ноа Феникс.

38-годишният Николо Оди е основател и собственик на италианската марка за трикотаж Alanui. Той основал бизнеса си, специализиран в производството на бохемни ръчно изработени кардигани в перуански стил, заедно със сестра си Карлота. Дизайнерът има репутация на плейбой и е въртял любов със светската лъвица Гога Ешкенази, с актрисата Алесия Фабиани, с топмоделката Аида Йеспика, с телевизионната водеща Елизабет Каналис и моделката Нина Морич.

Сега обаче той се опитва да улегне в семейството на Амброзио – вече се е запознал с майка ѝ и както виждаме, си прекарва чудесно времето в компанията на децата ѝ. Алесандра нарича Николо „любими“ и публикува щастливи снимки, обсипани с целувки.

Ставрос Ниархос III — годеникът на Дария Жукова


Предприемачката определено умее да си избира мъже. Първият ѝ съпруг беше един от най-богатите бизнесмени в Русия – Роман Абрамович. Двамата имат две деца – Аарон-Александър и Лея. През 2017 г. Роман и Дария се разведоха и мъдро решиха да си останат приятели. При развода Жукова получи 1 млрд. долара.

Сега я очаква сватба с гръцки милионер, внук на корабен магнат и братовчед на Атина Онасис, наследник на огромно състояние и истински красавец – Ставрос Ниархос Трети. Годеникът на Дария е един от най-известните колекционери на света и е наследил от баща си редки произведения на изкуството, сред които има дори картини на Пикасо. Много е вероятно именно по тази линия да се е запознал с Жукова, която е основател на музея на съвременното изкуство „Гараж“ в Москва. Прочутият любовчия е излизал с много кинодиви, включително и с актрисата Мери-Кейт Олсън, която зарязал заради Парис Хилтън, а после се забъркал и с Линдзи Лоън.

Дария обаче хич не я вълнува донжуанският списък на любимия – през юни тази година на рождения си ден бизнесдамата обяви, че двамата със Ставрос вече са сгодени. Впрочем на тържеството са присъствали звезди като Дейвид Бекъм, Лив Тайлър и много други.

Николай фон Бисмарк — приятелят на Кейт Мос


Палави къдрици, небрежно загащена риза, поизносени обуща – Николай изглежда очарователно дори и така. Говорим за графа от аристократичното немско-английско семейство фон Бисмарк. Николай е внук на самия Ото фон Бисмарк, първия канцлер на Германската империя. Аристократът обаче си е избрал доста не-лъскава професия. Първата му изложба е била посветена на Етиопия, където той е спал в палатка, общувал е с местните жители и по местен обичай пил кравешка кръв. Той е снимал битки с петли в Куба, живял е в цигански табор в Румъния и си е играл с децата от племето Наба в Северна Бирма. При това е учил фотография под наставничеството на великия маестро Марио Тестино.

Николай фон Бисмарк е с 13 години по-млад от Кейт Мос – той е на 32, докато тя е на 45 години. На рождения ѝ ден не се откъснал от супермоделката нито за секунда. Нейните приятелки Лив Тайлър и Стела Маккартни признават, че през всичките си три години заедно двамата демонстрират искрена любов и загриженост един за друг. Някои медии пък съобщиха, че актрисата вече носи годежен пръстен.

Оливър Рипли – приятелят на Сара Сампайо


Португалската супермоделка се чувства с Оливър като малко момиченце – щастлива и защитена. Двамата имат само 8 години разлика във възрастта, но мъжествените рамене на бизнесмена внушават респект. 36-годишният Рипли е основател на холдинг, който се занимава с добив на природни ресурси, с недвижимост, земеделие и инвестиции в авиацията. Предприемачът е завършил Оксфордския университет и владее шест езика. Бил е женен за бразилската моделка Джейза Чиминацо, с която се разделил заради Сара. Със Сампайо са заедно от 2015 г.. Милионерът предложил брак на красавицата през януари 2017 г. в древния град на маите Тулу (Мексико).

Влюбените не уточняват дали датата на сватбата е вече уговорена. „Ангелката“ на Victoria’s Secret крие личния си живот от репортерите и папараците. За предишните ѝ връзки с рок-музиканта Хари Стайлс и с певеца Ник Джонас медиите също само подозираха, без да разполагат с почти никакви факти.

Кевин Сампайо — приятелят на Мадона


Преди две години поп-кралицата смени местожителството си и се премести в Португалия. По официалната версия причина за това беше фактът, че осиновеният й син Дейвид е бил приет в престижния футболен отбор „Бенфик“. Ние обаче подозираме, че Мадона е напуснала САЩ не заради сина си, а заради страстна любов. Тя е купила в Лисабон разкошно имение и живее там с младия си приятел.

Кевин Сампайо е 86-ти набор и работи като манекен, а поп-звездата е родена през далечната 1958 г.. Тоест разликата във възрастта между двамата е 28 години. Браво, Мадона! Влюбените се запознали на снимачната площадка на клип на певицата, която отново не могла да устои на очарованието на млад мъж. Кевин е роден във Франция и има брат-близнак Джонатан, който също работи в модната индустрия. Мадона обаче не я притеснява, че може да „вижда двойно“ половинката си – колкото повече млади хора има наоколо си, толкова по-добре. Преди Сампайо звездата имаше връзка с 25-годишния Абубакар Сумахоро, а преди 10 години беше готова да роди дете на 23-годишния Хесус Луз.

Хасан Джамил – приятелят на Риана


Наскоро певицата представила любимия си на своите роднини и близки. Двамата били видени в ресторант в компанията на майката на Риана Моника Брайт. На масата им царяла весела атмосфера, Хасан и Риана се държали за ръце, а майка ѝ наблюдавала одобрително влюбените.

Хасан Джамил е роден в Саудитска Арабия, състоянието му се оценява на 1.5 млрд. долара. Семейството на бизнесмена притежава компания, която е дистрибутор на „Тойота“ в страните от Близкия Изток. Хасан управлява благотворителна организация, която се фокусира върху икономическото, културното и образователното развитие на Близкоизточния регион. Започнал е да излиза с певицата преди две години, като преди това негова партньорка е била Наоми Кембъл. 30-годишният милиардер и 31-годишната поп-звезда пътуват много и са били забелязани в Испания, Мексико, Великобритания и Италия. Въпреки че периодично плъзват слухове, че двамата се разделят, певицата наскоро заяви, че най-много от всичко иска да има дете.

Четете още: Вижте как изглеждат Лео ди Каприо и Дакота Фанинг млади и зелени (СНИМКИ)

https://www.wday.ru/seks-otnosheniya/psihologiya/samye-seksualnye-boifrendy-znamenitostei/