Най-сладката снимка в мрежата: Орлин и дъщеря му Елизабет

Хувабо е, когато виждаме, че хората които са предавали енергията и чара си преди пандемията, продължават да го правят и докато коронавирусът бушува. Такъв е случаят и с харизматичния певец Орлин Павлов, който е изключително деен в Instagram и не спира да ни „заразява“ с оптимизъм и усмивки от профила си, за което искрено му благодарим!

Ако имаше конкурс за най-сладка снимка в мрежата, то днешният победител със сигурност щеше да е той. Само вижте този кадър на певеца с чаровната му дъщеря Елизабет и без колебание ще се съгласите с нас:

View post on Instagram
 

Не може да се отрече, че и другите фотоси на малката Елизабет са способни да разнежат и най-коравото сърце.

View post on Instagram
 

Популярният роден изпълнител не обича да скучае, а клиповете, които споделя от своя музикален гараж са абсолютното доказателство за това. Вече превърнало се в рубрика на вечерни изпълнения, Орлин не спира да ни радва с таланта си. Можем само да вземем пример от положителното му отношение към ситуацията в момента. И ако „денят се познава по утрото“, то при г-н Павлов очевидно всичко е на шест и той се наслаждава на времето, което прекарва със семейството си сега повече от всякога. Доказателство за това са повечето сутрини, в които певецът споделя танцувални изпълнения в мрежата.

Останете си вкъщи и се радвайте на ценните моменти със семейството и близките си сега, преди отново забързаният ни график да ни отдалечи един от друг. Бъдете усмихнати и спокойни, бъдете като Орлин!

View post on Instagram
 

Четете още: Меган Маркъл се сприятели с Анджелина Джоли: двете са новата комбина на Холивуд